Szerintetek lenne arra igeny?
Arra hogy szellwmekrol,demonokrol szolo eloadasokat tartok?
Mar reg ota nagyon erdekel az ilyesmi es valami ilyennel szeretnek foglalkpzni szabadidomben
Van mas is akit ez ennyire erdekelne mint emgem?vagy hulyeseg?
Elődadásra, közönség előtt, hogy fizetnek is érte, nem hiszem.
Inkább kis klubokra, ahol összejönnek a hasonló emberek, mint te, és egymással megosztjátok a gondolataitokat.
De hol talalok ijen embereket?
Igen ez a klubos jol hangzik csak keresni kene embereket de az a baj hogy van aki zakkantnak hisz amikor azt mondom hiszek a szellemekben:/
4: Biztos nem néz mindenki zakkantnak. Nagyon sokan hisznek bennük. Vagy pl. én nem hiszek konkrétan, de érdekelnek ezek a témák, és végül is el tudom képzelni, hogy akár lehet is valami. Az ilyen jellegű filmeket is szeretem.
Neten szervezhetsz egy csoportot, pl. fb-on. És ha van rá igény, akkor akik egy városban laktok, személyesen is találkozhattok. Aztán majd kialakul a klub.
Ilyen klubra biztosan lenne igény, találhatsz is embereket.
A bibi csupán az, hogy többen akarnák saját 'élményeiket' és magyarázatukat előadni, mint hallgatni a másét.
Ebben a témában mindenki szakértő, miért hallgasson -szerinte- kevésbé hozzáértőt?
Nem érdemes...
De ha érdekel a téma, olvasd el Derek Prince: Démonológia című könyvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!