Tudtok hiteles halottlátót mondani?
# 3
Megkérdezhetem, hogy te milyen nemzetiségű vagy?
Szia, nem ismerek halottlátót, csak olyanokat akik halottlátó témakörben kutatnak. (tudományosan)
Én magam is szkeptikus vagyok. A helyedben valószínűleg apám életéről gyűjtenék inkább információkat, azoktól akik ismerték, akik a gyerekkorát ismerték, a gondolatait, érzelmi életét, életfelfogását. Hogy te jelentettél e valamit számára biztos nehéz most kideríteni hiszen azt ő érezhette belül. Kívánom hogy tudd azt gondolni, hogy ő is szeretett téged, és sokat jelentettél számára.
Forint- vagy deviza hiteles halottlátóra vagy kiváncsi?.
Szkeptikus vagy, de halottlátótól akarsz kérdezni?
Ha fájna az ellentmondás, az üvöltés idáig hallatszódna.
4-esnek van igaza.Inkább a családban, rokonságban beszélgess el emberekkel, emlékekről, élményekről beszéljenek, apád hozzád fűződő viszonyáról.
Nem akarlak elkeseríteni, de aki alkoholista lesz, tehát elissza a pénzt a gyerekétől, és odáig viszi az ivást, hogy tudja hogy belehal és a gyerekét elveszíti, nem látja felnőni, a gyerek elveszti az apját, stb.az az apa nem szerette a gyerekét egyáltalán!
Aki szereti, az nem csinál ilyet.
A halott látó nem látja apádat. Ha beszél is vele, neked hazudja ezt. De ha mondjuk mégis van ilyen, és beszélne apáddal, mit kérdezne tőle? Hogy szerette a gyerekét? És apád erre mit mondana? Azt hogy igen.
A halottlátótól azt fogod kapni, amit vársz, tehát totál feleslegesen dobod ki a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!