Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Tudtok hiteles halottlátót...

Tudtok hiteles halottlátót mondani?

Figyelt kérdés
Őszintén megvallva én is szkeptikus vagyok, de mégis szeretnék felkeresni egy ilyet, mert nem hagy nyugodni egy dolog. Apám kicsi koromtól kezdve alkoholista volt, és meg is halt 11 éves koromba. Azt akarnám megtudni, hogy miért tette ezt. Mi volt az oka ennek, hogy az alkoholba menekült, és hogy jelentettem-e valamit is neki. Egyébként én nagyon szerettem őt, és hiányzik rettenetesen.
2018. jan. 28. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Ismerek egyet, akinek sok hitele van és magas kamatot számoltak fel neki. Dezső bácsinak hívják. Nagyon sokkal tartozik. :)
2018. jan. 28. 19:40
 2/7 Metionin ***** válasza:
21%
Kérdezz meg egy boncmestert vagy egy temetkezési vállalkozót. Ők elég sok halottat látnak.
2018. jan. 28. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

# 3

Megkérdezhetem, hogy te milyen nemzetiségű vagy?

2018. jan. 28. 21:37
 4/7 anonim válasza:
81%

Szia, nem ismerek halottlátót, csak olyanokat akik halottlátó témakörben kutatnak. (tudományosan)

Én magam is szkeptikus vagyok. A helyedben valószínűleg apám életéről gyűjtenék inkább információkat, azoktól akik ismerték, akik a gyerekkorát ismerték, a gondolatait, érzelmi életét, életfelfogását. Hogy te jelentettél e valamit számára biztos nehéz most kideríteni hiszen azt ő érezhette belül. Kívánom hogy tudd azt gondolni, hogy ő is szeretett téged, és sokat jelentettél számára.

2018. jan. 28. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
21%

Forint- vagy deviza hiteles halottlátóra vagy kiváncsi?.

Szkeptikus vagy, de halottlátótól akarsz kérdezni?

Ha fájna az ellentmondás, az üvöltés idáig hallatszódna.

2018. jan. 29. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:

4-esnek van igaza.Inkább a családban, rokonságban beszélgess el emberekkel, emlékekről, élményekről beszéljenek, apád hozzád fűződő viszonyáról.

Nem akarlak elkeseríteni, de aki alkoholista lesz, tehát elissza a pénzt a gyerekétől, és odáig viszi az ivást, hogy tudja hogy belehal és a gyerekét elveszíti, nem látja felnőni, a gyerek elveszti az apját, stb.az az apa nem szerette a gyerekét egyáltalán!

Aki szereti, az nem csinál ilyet.

A halott látó nem látja apádat. Ha beszél is vele, neked hazudja ezt. De ha mondjuk mégis van ilyen, és beszélne apáddal, mit kérdezne tőle? Hogy szerette a gyerekét? És apád erre mit mondana? Azt hogy igen.

A halottlátótól azt fogod kapni, amit vársz, tehát totál feleslegesen dobod ki a pénzt.

2018. jan. 30. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
2018. febr. 2. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!