Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha járművel átmegyünk egy...

Ha járművel átmegyünk egy hídon, vagy vasút átkelőn kiráz a hideg. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Akárhányszor ha vasúton vagy éppen hídon megyünk át nagyon durván kiráz a hideg. Szüleimnek még nem említettem róla semmit. 15 éves fiú vagyok. Bármit tudtok ilyesmiről meghallgatom.

2018. jan. 2. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Figyelj, ezek a dolgok úgy múlnak el, hogy lesznek majd az életedben másféle problémák, és akkor majd attól fogsz rettegni, erre meg nem marad agykapacitás, azt megfeledkezel róla. Őszintén megmondom, sajnos az ember úgy működik, hogy van egy bizonyos szorongási fok beleépítve, és az a legnyugisabb életkörülmények között is talál magának valami "efféle témát", amin lekötheti magát. Nem a konkrét téma a kulcs a dologban, bár ezt nehéz ilyenkor megérteni, tudom.
2018. jan. 3. 00:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet ez valami tàrsítàs persze tudat alatti,amolyan reflex szerű,ami csak úgy kialakult.

Példàul mint nàlam,hogy ha mézes puszedlibe harapok,engem attól ràz a hideg.Még ha csak rà gondolok is futkos a hideg a hàtamon ahogy elképzelem a fogam alatt roppanó cukormàzat.Borzalom.

2018. jan. 3. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is szorongok kicsit pl a vasúti átkelőknél. Fogalmam sincs mitől van ez.
2018. jan. 4. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
én sem szeretem, mert bármikor jöhet a vonat, pl. rossz a szemafor és akkor szívás van.
2018. jan. 10. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!