Éjszaka erős, gyomorforgató bűzre ébredtem. Felkeltettem a párom, hogy érzi-e, de nem érzett semmit, körbejárta a lakást. Újra elaludtam, később nem éreztem a szagot. Mi lehetett ez? Nagyon fura volt. Hasonló tapasztalata valakinek?
Szellemek? Mi?
Valószínűleg a párod szellentett. A saját szellentésünk nem igazán zavarja az orrunkat. Ez magyarázza azt, hogy a párod nem érezte.
Tapasztaltam én is ilyet. Kollégisták voltunk, ültünk a szobámban barátnőmmel és éreztünk szarszagot. Egyikünk sem pukizott , nem büfögött.
Még nevetve megszagoltuk a kabaláink seggét is, hogy nem ők voltak e.
Aztán elkezdett pattogni az asztal, amelyiknél ültem, a karom rá volt téve. Aznap nem aludtunk abban a szobában.
Nem tartott tovább 40 - 50 másodpercnél, de nagyon megijedtünk. Körbejártuk a mellettünk - felettünk lévőket, tapasztaltak-e ilyet, de nem. Alattunk folyosó volt, ott sem volt semmi.
Aznap nem mertünk ott aludni.
Nyilván aki nem él meg ilyet, nem hiszi el, hogy létezik, csak keres rá szemmel látható/kézzel fogható fizikai valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!