Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Van egy ismerősöm akit álmában...

Van egy ismerősöm akit álmában egy meghalt buddhista szerzetes tanít harcművészétekre, és azóta több versenyt is megnyert, ez mégis hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

Gyerekkori ismerősöm.Semmi extra nem volt a csávóban, sovány,átlagos testalkattal.Sokszor el is kalapálták a településen ha volt valami falunap.Pár éve megváltozott.

Akkoriban beszélt párszor erről, de mindenki azt hitte szórakozik, míg nem az egyik küzdősport versenyt(MMA) elment és megnyerte, teljesen ismeretlenül.

Aki ott volt és élőben látta, azt mondta nem hitte el, hogy ez az ember az, akit eddig ismert.

Állítólag bedarált mindenkit úgy, hogy volt olyan a bíró 1 perc után beszűntette a mecset, mert aránytalan volt a küzdelem.

Azt mondta a csávó egyszer arra kelt fel este valaki fekete csuhában áll mellette az ágynál, úgy összecsinálta magát, hogy a szíve majd megállt és kiizzadt vagy 2 liter vizet egyből.

5 perc után mikor kicsit megnyugodott és a takarót amit magára húzott kicsit elvette a fejétől még mindig ott volt az a valaki.

Annyit mondott neki, hogy nyomonkövette az életét eddig, és szeretne neki tudást adni, átadja azt amit ő eddig tanult.A srác ekkoriban kezdett megváltozni, más lett a kiállása, megváltozott a beszéde, viselkedése, a reakciója.Ez a törékeny átlagos srác egyszer csak buddhizmusról meg a harcművészetek lélekmegtisztító hatásairól kezdett el beszélni, sokan ekkor már tartottak tőle.

Majd lement egy küzdősport klubba, (ekkor már majdnem 1 éve tanította a csuhás szerzetes)és annyit mondott az edzőnek, hogy egy képzett harcművész, szeretne ebbe a csoportba járni, de megszeretné nézni, hogy alkalmas-e a csoport színvonala hogy ide járjon.Erre az edző kinevette, és az egyik legjobb tanítványával megmérettette.Aki elkísérte ide a srácot, az mondta csak el, hogy akit az edző kiállított ellene pár ütésből összerakta úgy, hogy az edző el volt képedve.

Az edző is kiállít utána de olyan verést kapott, mint a tavaszi jégeső mikor elveri a szántóföldeket tavasszal:)

A srác egyéniben szokott indulni ilyen meghívásos, vagy nyílt indulású versenyeken, eddig több versenyt is megnyert, de senki nem érti, hogyan csinálta, mikor csak a szerzetes tanította állítólag :)(sokan ezt még mindig nem hiszik el, én sem nagyon ), de a való életben küzdősport edzésre nem járt.

Ez mégis hogy lehet?

Valami paranormális oka lehet ennek, és igaz lehet amit mondott?

2017. jún. 30. 12:40
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Lehet alvás paralízise volt, mivel az olyan mintha élőben történne a dolog és nehéz megkülönböztetni a valóságtól.

Ott is lehet szép álmokat átélni, szinte valós időben.

De ez akkor is fura, nem tudom hova rakni, azóta sem jár semmilyen edzésre, azt mondja otthon szokott meditálni, vagy tudatos álmodás technikáját használni, és így tanul .

2017. jún. 30. 12:54
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Magyon tetszik ez a story! XD Skeptikus voltam eddig minden ezotérikus dologgal kapcsolatban. Aztán elkezdett érdekelni a dolog. A tudatos álmodás sikerült párszor, ha az asztrálutazás is sikerül azt hiszem komolyabban foglalkozom majd a dologgal. Foggalmam sincs, hogy lehetséges-e ez, de ha valóban lehet asztrál utazni akkor igen. Javaslom, kedves kérdező, próbáld meg te is és akkor kiderítheted a választ. :)
2017. jún. 30. 13:01
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Nem igaz amit mondott , de szép is a szünidő .

0 edzés nélkül , ez olyan mintha azt mondaná látta vitathatatlan 4-et és már jobb mint boyka . A harcművészetek mögött kemény edzések mennek és legalább 20 év mire olyan szintre jut hogy használni is tudja a való életben de ehhez is kiváló mester és otthoni gyakorlás is szükséges . A jó harcművészetekben olyan helyekre is tanulnak támadni ami az MMA-ban tilos ( tarkó , gerinc , lágy részek stb ) . Jártam karatéra , taekwondo-ra és jelenleg kickboxot tolok tehát azért nem vagyok elveszve a témában . A szerzetesek akik harcművészettel foglalkoznak azok reggeltől lefekvésig edzenek .

Tehát a haverod jól átvert téged ill csak egy troll vagy

2017. jún. 30. 13:28
 4/12 anonim ***** válasza:
58%

Lehetsèges. Bár írhatnèk egy regènyt arról, hogy MI a valóság. Az èlet növekszik. Elalszik ès felèbred. Minden apró rèszènek kettő feladata van. Az elsődleges: lètezni ès hatni a többi lètezőre.

A másodlagos: újrakapcsolódni a teljes egèszhez.

2017. jún. 30. 13:55
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
13:28 az izmok emlèkeznek. Lènyegtelen, hogy fizikailag vagy álmában gyakorol valaki. A mozdulatsorok ès teknikák bevèsődnek.
2017. jún. 30. 14:00
 6/12 A kérdező kommentje:

Én ezt a srácot eddig egyszer láttam élőben hogy mit tud.

De az biztos hogy kb olyan volt mint a filmekben .

nem tudom elmagyarázni itt, ütött rúgott, tekert,csavart, de olyan gyorsan, hogy akinek elhúzta a nótáját, az sem értette hogy ez most, és már a földön is volt.

pedig pár éve ez az ember, olyan volt hogy szinte mindenki csak szívatta, meg szórakozott vele.

Azóta meg szinte beszélni sem mernek vele:)

2017. jún. 30. 14:03
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

"13:28 az izmok emlèkeznek. Lènyegtelen, hogy fizikailag vagy álmában gyakorol valaki. A mozdulatsorok ès teknikák bevèsődnek."

Na ez marhaság ahogy van

2017. jún. 30. 14:23
 8/12 anonim ***** válasza:
56%

A Buddhista tanok szerint, ennek a valóság alapja nulla. Én tizenêvesként rengeteget álmodoztam, hogy maga Bruce Lee "szelleme" meglátogat s megtanítja nekem, vagyis inkább átadja harcművészeti tudását, és tehetségét. Ez lett volna a könyebbik út. Húszonévesen arról, hogy egy nap felébredek, és hip-hop tudok egy ritka nyelvet, amiből megélhetésemet biztosítja...

Energia befektetés néklül semmit sem lehet elérni.

Ha igaz a storyid, akkor nem igazak a Buddhista tanok, márpedig kétlem, hogy azok nem volnának igazak. Ebben inkább azok szeretnének hinni, akik félnek a rendszeres edzéstől, a kizartó munkától.

Amúgy már nem érdekelne Bruce Lee, amikor vártam nem jött, most meg már nem érdekel, mert megértettem a legfontosabb tanítását: harcművészet nélküli harcművészet. Ez a vízzel kapcsolatos (amúgy Taoizmus).

2017. jún. 30. 15:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Lehet hogy edz valahol csak nem mondja el :D?

Ha meg nekem ilyen képességem lenne nem mondanám el mindenkinek:D

2017. jún. 30. 17:23
 10/12 anonim ***** válasza:
80%

és hogy hívják ezt a nagy bajnokot?

Neve titkos, senkinek se mondhatom el.

De akkor nem hisszük el a történetet.

Egyelőre itt tartunk.

2017. jún. 30. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!