Miért halljuk ezeket a furcsa hangokat?
Sziasztok!
Az a problémánk, hogy nemrég építettünk a házunkhoz egy tetőteret.
De amikor az én szobámban vagyunk a családommal, a másik szobából olyan hangokat hallunk, mintha valaki tologatná a bútorokat, meg ilyen fura dübörgéseket. Többször is megnéztük már, de ha ott benn vagyunk, nem halljuk ezeket, és nem is látunk semmit. De amikor kimegyünk, rögtön olyan hangokra leszünk újra figyelmesek, mint amikor erősen fúj a szél, és valami nehéz tárgyat húzogatnak.
Halljuk, hogy dübörög a lépcső meg néha recseg. Valahogy ez eddig nem fordult elő, és a légkör is más.
Kérlek titeket, hogy nézzetek le ezért, mert ez tényleg nem vicces, és az egész családom tapasztalja.
Élt már át valaki hasonlót?
Ha új a tetőtér akkor nyilván új fából is vannak a gerendák. Néha kell egy kis idő mire azok beállnak a helyükre és lehet h azért recseg.
De ha nem zavar titeket a hang, mármint nem bántja a fületeket vagy valami akkor szerintem semmi baj nincs vele. Talán én is hiszek a szellemekben egy kicsit, de nem tudom. Ha vannak is, nem akarnak rosszat. Ha nem féltek a hangoktól, lehet hogy egy idő után még tetszeni is fog hogy mindig van élet a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!