A Quija tábla tényleg működik?
Szerintem a saját készítésűvel ugyanolyan jól el lehet szórakozni, mint a 40.000 Ft-ossal. Én kartonlapra írtam fel a betűket, és kartonból volt a tologatós része is.
Csak kíváncsiságból próbáltam ki, egyedül, de nem működött. Pedig olvastam, hogy jaj, egyedül nem szabad, mert ez meg az fog történni, de nem történt semmi.
Rajzolhatsz sajátot is.
Én színes nyomtatóval csináltam az enyémet, szépen megszerkesztettem photoshoppal, de nekem meg a színes nyomtatópatron volt, ami megdobta az árát :)
Csak akkor működik, ha tudod is használni.
Az enyémet én még nem mertem (már évek óta ott áll a szekrényben), de nem is voltam még azon a szinten, hogy használhattam volna. Mostanában kezdem majd előszedni, mert már értem a működését.
Az eszement tudomány című műsorban megcáfolták a működését:
Alapból működött, de mikor becsukták az emberek szemeit, akkor már nem.
a szellem abc (magyar neven) mukodik elvileg.
de kutatok is foglalkoztak vele es allitolag a tudatallatid iranyitja (tudatosan iranyitod de nme veszed eszre hogy te vagy az)
de egyepkent volt par erdekes eset.
pl amikor egszer egy amerikai ferfi megkerdezte az allitolagos szellemtol a testvere halalat es lass csodat bevallt. sot meg az is bevallt hogy kivel es mikor fog osszehazasodni.
szoval fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!