Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Egy olyan házba fogunk költözn...

Egy olyan házba fogunk költözni, ahol régebben a tulaj öngyilkos lett. Ti beköltöznétek? Nem lehet valahogy "megáldani" a házat?

Figyelt kérdés

Egy olyan albérletbe költözünk, ahol a tulaj apja öngyilkos lett a padláson, felakasztotta magát. Még nem költöztünk be, de már a felújitások közepén vagyunk (önköltségen) , szóval vissza út már nem igazán van. Ma tudtam meg, hogy ez történt ott.

Ti nem félnétek? Most eléggé félek a gondolattól, hogy ott fogunk élni. Szerintetek lehet ott valami még? Nem lehet "kitisztíttatni" a házat?

Sajnos egyáltalán nem vagyok ilyesmiben jártas.

Most is olyan házban lakunk, ahol annó a nagymamám meghalt, de természetes halállal. Az öngyilkosság eléggé ilyesztőbb dolog számomra...

2017. febr. 19. 22:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!

A beköltözésünk csak május környékén lesz esedékes, addig csak felújítunk.

Lehet, hogy valóban nincs ott semmi, nem is állítom, hogy van, csak kíváncsi voltam hozzáértőbbek véleményére.

Az anyagi lehetőségeinkhez mérten minél otthonosabbá, magunkévá próbáljuk alakítani a lakást.

Remélem, hogy nem lesz semmi, de ha mégis, akkor úgy is jelentkezem.

Inkább el tudom képzelni, hogy az ég világon semmi nem fog ott történni, csak én fogok félni - a semmitől. Ezt kéne megtanulnom kezelni.

2017. febr. 23. 00:54
 22/23 anonim válasza:
Természetes, hogy elsőre nem repesel a gondolatért, hogy ilyen helyen élj, mert egy tragédia színtere. De a továbbiakban ennek nem kell így lennie!!! Az annak az embernek volt a története, lezárult. Ti új élettel töltitek majd meg a lakást, a saját, egyedi "történetetekkel".
2017. febr. 23. 02:45
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, amit írtál nagyot dobott a hangulatomon és a hozzáállásomon :)
2017. febr. 26. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!