Egy olyan házba fogunk költözni, ahol régebben a tulaj öngyilkos lett. Ti beköltöznétek? Nem lehet valahogy "megáldani" a házat?
Egy olyan albérletbe költözünk, ahol a tulaj apja öngyilkos lett a padláson, felakasztotta magát. Még nem költöztünk be, de már a felújitások közepén vagyunk (önköltségen) , szóval vissza út már nem igazán van. Ma tudtam meg, hogy ez történt ott.
Ti nem félnétek? Most eléggé félek a gondolattól, hogy ott fogunk élni. Szerintetek lehet ott valami még? Nem lehet "kitisztíttatni" a házat?
Sajnos egyáltalán nem vagyok ilyesmiben jártas.
Most is olyan házban lakunk, ahol annó a nagymamám meghalt, de természetes halállal. Az öngyilkosság eléggé ilyesztőbb dolog számomra...
Sajnos a takarítás attól tartok nem elég oda.. Nem véletlenül írtam amit írtam. A ház szentelés igen fontos procedúra lenne az esetleges ártó entitások eliminálására. Komoly démonvadászok foga is beletört már az utólagos rendbetételnek, azért írtam, hogy jobb még az elején elfojtani a gonoszt, már feltéve ha ott van. Persze az sem mindegy, hogy kit választ az illettő, mivel a gazdasági válság óta egyre több lett sajnos a szélhámos és csaló is ebben a valaha még nemesnek számító szakmában. Az önjelölt valós tudással nem rendelkező ghostbusterek kiszűrése meglehetősen nehéz feladat. Én esetleg tudnék ajánlani pár megbízhatót privátban ha majd érdekli a kérdezőt.
A #7-es voltam.
Hozzá nem értő válasz következik :D, egyébként hiszek Istenben.
Emberek laknak házakban és csinálnak dolgokat, olyan dolgokat is bizony... Ha tartasz ettől akkor ne költözz be, de ha 'tiszta' világban akarsz élni akkor rossz univerzumba születtél :(
Az egész világunk tele van dolgokkal ami undorítónak, ijesztőnek hat miközben ez maga minden élő körforgása(lásd [link] szóval én azt mondom, költözz be bátran, emberek asszociálnak, mert valamire fogni akarják, megmagyarázni miközben a lélek/elme/agy vagy ahogy tetszik állapotát meg se vizsgálják, tettek emberekhez kötődnek és nem pedig tárgyakhoz, ha az illető megölte magát, oka volt rá,de ne keverjük össze a múltat a jelennel, szerintem használd ki sok embernek nincs tető a feje felett.
Tudom ebbe semmi parapszichológia, okkultizmus vagy ezoterika nem volt, de én ebben hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!