Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Egy olyan házba fogunk költözn...

Egy olyan házba fogunk költözni, ahol régebben a tulaj öngyilkos lett. Ti beköltöznétek? Nem lehet valahogy "megáldani" a házat?

Figyelt kérdés

Egy olyan albérletbe költözünk, ahol a tulaj apja öngyilkos lett a padláson, felakasztotta magát. Még nem költöztünk be, de már a felújitások közepén vagyunk (önköltségen) , szóval vissza út már nem igazán van. Ma tudtam meg, hogy ez történt ott.

Ti nem félnétek? Most eléggé félek a gondolattól, hogy ott fogunk élni. Szerintetek lehet ott valami még? Nem lehet "kitisztíttatni" a házat?

Sajnos egyáltalán nem vagyok ilyesmiben jártas.

Most is olyan házban lakunk, ahol annó a nagymamám meghalt, de természetes halállal. Az öngyilkosság eléggé ilyesztőbb dolog számomra...

2017. febr. 19. 22:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%
nem kell. az öngyilkosokat büntetésül a testükhöz kötik hozzá, nem fog kísérteni. Ha hamvasztják őket akkor sem maradnak szabadon kóricálni.
2017. febr. 20. 10:15
 12/23 anonim ***** válasza:
32%
Latom a kedves #7-es baratunk mindent tud. Ugy kozbe ejjelente jol alszol, szep almaid vannak ?
2017. febr. 20. 15:31
 13/23 mrs.rogers válasza:
22%
Esetleg kérdezzétek meg, miért lett öngyilkos, beszéljetek róla a tulajjal (feltéve, ha ő tud beszélni róla), és akkor valószínűleg kicsit megnyugodtok, hogy semmi természetfeletti dolog nincs ott. Akkor viszont ne költözzetek be, ha mondjuk az apa azért lett öngyilkos, mert mondjuk rossz volt a házban a zuhanycső, vagy valami ilyesmi (:D), a lényeg, hogy a ház miatt. Egyébként nem hiszem :D
2017. febr. 20. 16:38
 14/23 szalaiga.bor ***** válasza:
41%
Szerintem a tetőgerendát azért nézesd meg egy statikusal, mert ha súlyosabb volt az előző lakó... Jobb nem belegondolni!
2017. febr. 20. 19:23
 15/23 anonim ***** válasza:
23%
"mert félős vagyok, bár csak sötétben" valóban a sötét félelmetes dolog és már sokan meg is haltak a sötétség miatt
2017. febr. 20. 20:14
 16/23 mi a fene válasza:
56%
Hát elég bizarr, de ne gondolatok rá, mást nem tehettek.Nálunk a faluban olyan ház is elkelt, ahol ketten haltak meg egyszerre, -az apuka fejbelőtte őket,- utána magát, ő néhány nap múlva halt meg a kórházban. Mégis volt albérlő is, aztán meg elkelt.Szentelés, ilyesmi, baromság. Takaritsatok újitsatok fel, és kész.
2017. febr. 21. 19:28
 17/23 anonim ***** válasza:

Sajnos a takarítás attól tartok nem elég oda.. Nem véletlenül írtam amit írtam. A ház szentelés igen fontos procedúra lenne az esetleges ártó entitások eliminálására. Komoly démonvadászok foga is beletört már az utólagos rendbetételnek, azért írtam, hogy jobb még az elején elfojtani a gonoszt, már feltéve ha ott van. Persze az sem mindegy, hogy kit választ az illettő, mivel a gazdasági válság óta egyre több lett sajnos a szélhámos és csaló is ebben a valaha még nemesnek számító szakmában. Az önjelölt valós tudással nem rendelkező ghostbusterek kiszűrése meglehetősen nehéz feladat. Én esetleg tudnék ajánlani pár megbízhatót privátban ha majd érdekli a kérdezőt.

A #7-es voltam.

2017. febr. 22. 00:24
 18/23 anonim ***** válasza:
Én is ezért írtam amit írtam, nem riogatni akartam senkit sem. Ismerek ezzel foglalkozó embereket akik vér profik, de kérdező, nekem akkor írj, ha tapasztaltok is ott valamit, amint írtam, egyáltalán nem biztos, hogy fogtok.
2017. febr. 22. 01:53
 19/23 anonim válasza:

Hozzá nem értő válasz következik :D, egyébként hiszek Istenben.

Emberek laknak házakban és csinálnak dolgokat, olyan dolgokat is bizony... Ha tartasz ettől akkor ne költözz be, de ha 'tiszta' világban akarsz élni akkor rossz univerzumba születtél :(

Az egész világunk tele van dolgokkal ami undorítónak, ijesztőnek hat miközben ez maga minden élő körforgása(lásd [link] szóval én azt mondom, költözz be bátran, emberek asszociálnak, mert valamire fogni akarják, megmagyarázni miközben a lélek/elme/agy vagy ahogy tetszik állapotát meg se vizsgálják, tettek emberekhez kötődnek és nem pedig tárgyakhoz, ha az illető megölte magát, oka volt rá,de ne keverjük össze a múltat a jelennel, szerintem használd ki sok embernek nincs tető a feje felett.

Tudom ebbe semmi parapszichológia, okkultizmus vagy ezoterika nem volt, de én ebben hiszek.

2017. febr. 22. 16:37
 20/23 anonim ***** válasza:
... én egy nagy házban lakom /10 emeletes/ 30 éve! volt pár öngyilkos itt is ez idő alatt /általában ablakon való kiugrás/ de én még egyiknek sem találkoztam a szellemével az a helyzet!!!
2017. febr. 22. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!