Hogy tudom megtanulni a telekinézist?
Eddig úgy voltam vele, hogy kameratrükk meg àtverés. Aztán tesóm mondta, hogy tényleg létezik.
Azóta sem tudom eldönteni...
Mondom, hogy akkor megpróbálom megtanulni, és kiderül az igazság.
Esetleg, aki tud kisebb-nagyobb tàrgyakat megmozditani, az tudna néhány jó tanàcsot adni?
Értelmes emberként először is meggyőződsz első kézből, saját érzékszervekkel a dolog létezéséről.
(Ostoba emberként mindent elhiszel.)
Ekkor ugye, ha létezik, akkor alkalmazni tudó egyént is megismerted, aki, ha már volt szíves megcsillantani a tudását, esetleg át is adja.
Egy áruházi árufeltöltőnek nagyon hasznos képesség lenne, de a költöztetőket is oktathatod majd, ha megtanultad.. :)
Azt tudom ,hogy még olyat is lehet ,hogy eltünteted a' tárgyat és megidézed .
Kérdeztem róla ,de nem kaptam használható választ .
Kérdező, ne hallgass a szkeptikusokra!!!
Nekem egy haverom ezdte el évekkel ezelőtt, sőt 10 éve. 8! évig SEMMI nem volt, de aztán nagyon apró dolgokat meg tudott mozdítani a gondolatával - és nem az akaratával.
A legdurvább ezen a nyáron volt mikor egy fűcsomót tépett ki a szemem láttára, tudom ez picit viccesnek hangzik de ezt tette.
Nem tudja mit csináljon, hogy "coming outoljon" ezzel, mert retteg az emberek reakciójától. Pedig oktatni szeretné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!