Telekinézist nehéz megtanulni? Illetve, valaki tud segíteni?
Egy kicsitt nehéz de menni fog.
Én telekinézisből csak 3-ast kaptam :(
De a telepátiából 4-est.
Telepotációból pedig 5-öst na már itt se vagyok pápá
Telekinézist olyan nehéz megtanulni hogy még senkinek sem sikerült, ezért használja mindenki a kézkacsóját vagy valami célszerű emelő szerkezetet. De mivel ez itt az ezotéria, itt majd fognak írni tévképzetekben és hiszékenységben szenvedők akik tudni vélik hogy lehet ilyet tanulni illetve egyesek saját bevallásuk szerint tudnak is ilyet. Ők szomorú esetek akikkel nem kell foglalkozni.
Sőt a telekinézissel sem kell foglalkozni. Nem hogy nem sikerült ez soha senkinek, még tudományosan se bizonyítható a léte. Természetesen mivel ez az ezotéria, lesznek akik féltudományos műveltségüket fitogtatva fogják az ellenkezőjét állítani, illetve egyesek még videókat is be fognak tenni ahol ügyes bűvésztrükkök láttán kellene elhinni hogy e dolog létezik.
Telekinézis nem létezik csak önbecsapás azon formája amit úgy hívnak hogy megerősítési torzítás. Ez esetben ez azt jelenti hogy a tévedő személy úgy gondolja hogy ha nem mozdul a tárgy akkor "jaj hát most nem sikerült", ha valami légmozgástól megmozdult akkor "sikerült csak gyakorolni kell". És azt reméli hogy gyakorlattal vagy tanulással ezt az egyébként teljesen véletlennek köszönhető látszólagos képességét erősítheti.
Nem, kifejezetten egyszerű, azért szórakozik minden harmadik ember ilyesmivel.
Mégis miféle választ vársz, te futóbolond?
bravó az élénk fantáziádhoz!
inkább recskázzál.
csak egyszer fogok válaszolni mert utána lehurrognak,
de annyit elmondhatok nekem mi működött és mi vezetett erre, hogy elhiggyem teljes szívből, hogy sikerülni fog, és lám sikerült is kb 1 hónap kb napi 15 perc gyakorlás után
agykontroll tanfolyamon ébredtem rá, hogy a valóság, több mint aminek ma látjuk,
egy hasonlat: mint kb a 18. században azt mondták volna az elektromosságról, hogy te gyertya(tűz) nélkül tudsz látni a sötétben az egyenesen röhej volt, mint most ez a téma, vagy a repülés, hogy egy ember majd képes lesz repülőt létrehozni ami a levegőbe emeli
aztán pár év után utána jártam komolyabban a témának és láttam, hogy rengeteg forrásból(a sok szkeptikus mellett) érkeznek pozitív visszajelzések a pszichikus képességeket illetően
szóval elkezdtem gyakorolni, a gyakorlás meditálással kezdődik, vizualizációs technikák és egyéb, ha érdekel leírom részletesebb..majd rá egy hónapra sikerült, és onnantól már rájöttem, hogy tényleg így van ahogyan korábban gondoltam, csak a hit szab gátat az önmegvalósításnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!