Szerintetek ha valaki meghal, legyen az közeli, távoli rokon, ismerős, tételezzük fel, felkeres a szelleme vagy a lelke, vajon mit akarhat a halálát követően?
Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 12:22
1/6 anonim válasza:
Több oka lehet:
- életében haragudott, most ijesztgetni akar,
- szeretett, segíteni akar (de nem sikerül...),
- közömbös volt, most csak sétál egyet, egészsége megtartása érdekében.
.
Hgyan gondolod, hogy bárki is ktalálhatja, mit akarhat valaki/akárki halála után?
Szerintem nyugodta pihenni, nem pedig bóklászni az élők között.
2/6 A kérdező kommentje:
És az függ valamitől, hogy meddig marad ? Durván 2 hónapon keresztül tapasztaltam furcsa dolgokat, aztán abbamaradtak.
2017. jan. 15. 16:07
4/6 A kérdező kommentje:
Lol :)
2017. jan. 15. 18:16
5/6 anonim válasza:
5 ève àlmodok időközönkènt a halott èdesanyàmmal. Èn úgy gondolom,hogy valami rossz esemènyre figyelmeztet,ami szàmomra kellemetlen,lehet ez egy nagyobb veszekedès,munkahelyen valami nèzeteltèrès,ami èrzèkenyen èrint,vagy bàrmi,ami engem megviselhet.
6/6 anonim válasza:
Nagyanyámat megcsalta és elhagyta nagyapám, amikor anyám még pici volt. Nagyapám apai szerepe kimerült a gyerektartás fizetéseben, lesz@rta anyàmat. Nagyanyám sose bocsátott meg neki. Pár éve meghalt a mamám. Két héttel rá hipp-hopp "elvitte" nagyapám feleségét is, aki makk egészsrges volt. Hogy lehet véletlen? Igen! Hogy annak tartom-e? Nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!