Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ez még nem jutott eszetekbe?

Ez még nem jutott eszetekbe?

Figyelt kérdés
Nem tartjátok furcsának, hogy akiknek halálközeli élményük volt, azok alagútról számolnak be, és a születéskor a szülőcsatorna is egy "alagút"? Az egyik a földi élet kezdete, a másik a vége, és ez így egész, és kerek, és van a születés előtt is élet az anyaméhben, akkor lehet, hogy a halál után is valami hasonló állapot van?
2010. máj. 5. 08:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ez a gondolat csak nagyon kicsi része a teljes igazságnak, lehet tovább fűzni, de tényleg nem lehet felfogni. Valaki csak sejti, valaki tudja, valaki meg semmit nem lát az egészből.
2010. máj. 18. 10:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem a nagypapámnak volt halálközeli élménye(bár nem ismertem) de anyu mesélte(aki sajnos szintén elhunyt már) hogy azt mesélte a nagypapa, hogy ő is azt a nyugalmat, boldogságot érezte... Szóval nem hiszem hogy nagyon "unatkoznának" odaát a halottak. Dés én majdnem 100%osra merem állítani, hogy nincs vége a dolgoknak a halállal... Nekem is volt halál közeli élményem, bár nem emlékszem rá, 2 hetes voltam... De lehet "emlékszem " rá, és ezért utálom az életet, mert ott jobban érezném magam... nem tudom...
2010. máj. 19. 13:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Meg nem volt halalkozeli elmenyem, de sok konyvet olvastam mar errol, en hiszem, hogy van elet a halal utan.
2010. máj. 19. 16:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hallottam egy történetről ami valószínűleg igaz de persze nem 100%

Két hölgy együtt élt egészen idős korukig és sokat foglalkoztak azzal, hogy vajon van e a halál után élet. Megbeszélték egymás közt, hogy amelyikük előbb meghal és (él még a lélek a halál után) akkor az valahogy üzen a másiknak, hogy erről megbizonyosodhasson.

Az egyik idős hölgynek búcsút kellett mondani az e világi élettől. A másik meg szépen élte mindennapjait mikor egyik napról a másikra furcsa dolgokra lett figyelmes. Tárgyak mozdultak el, bekapcsolódott a tv, egyszóval érezte, hogy nincs egyedül. Az idős hölgy hívott egy médiumot és megkérdezte, hogy miért vannak ezek a különös jelenségek.

A médium egyértelműen megmondta, hogy egy idős hölgy szelleme van a házban. Akkor bizonyosodott meg, hogy valóban van élet a halál után...

2010. máj. 20. 01:15
 15/16 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Javaslom elolvasni:

[link]

Kiderül, hogy mennyi teendő van odaát...s elég változatos!

Korábban engem is zavart, hogy vajon mi az ördögöt csinálnak az angyalok :-) meg ilyesmi, de már nyugodt vagyok.

2010. máj. 20. 20:41
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem a lelkünk másik testbe megy, és lehet, hogy egy része mennybe jut. Vagy előbb a mennyben leszünk, azután újászületünk. Nme tudom pontosan. A menny alagútja lehet talán.
2010. júl. 11. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!