Ez még nem jutott eszetekbe?
Hallottam egy történetről ami valószínűleg igaz de persze nem 100%
Két hölgy együtt élt egészen idős korukig és sokat foglalkoztak azzal, hogy vajon van e a halál után élet. Megbeszélték egymás közt, hogy amelyikük előbb meghal és (él még a lélek a halál után) akkor az valahogy üzen a másiknak, hogy erről megbizonyosodhasson.
Az egyik idős hölgynek búcsút kellett mondani az e világi élettől. A másik meg szépen élte mindennapjait mikor egyik napról a másikra furcsa dolgokra lett figyelmes. Tárgyak mozdultak el, bekapcsolódott a tv, egyszóval érezte, hogy nincs egyedül. Az idős hölgy hívott egy médiumot és megkérdezte, hogy miért vannak ezek a különös jelenségek.
A médium egyértelműen megmondta, hogy egy idős hölgy szelleme van a házban. Akkor bizonyosodott meg, hogy valóban van élet a halál után...
Javaslom elolvasni:
Kiderül, hogy mennyi teendő van odaát...s elég változatos!
Korábban engem is zavart, hogy vajon mi az ördögöt csinálnak az angyalok :-) meg ilyesmi, de már nyugodt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!