Fura látomásaim vannak a jövőből. Van rá racionális magyarázat?
Figyelt kérdés
Néha, halvány, rövid látomásaim vannak, amikre tisztán emlékszem. Abban a pillanatban még semmiféle jelentőségük nincs, de 1-2 héten belül "valóra válnak". (Például: Programozási versenyem volt a látomástól számított 5 nap múlva. Amikor teljesen mást csináltam, látomásom volt, amiben volt egy feladat megoldása az alábbi kimenettel: 2, 17. A versenyen az utolsó feladat első kimenete 2, 17 volt. Egyből éreztem, hogy ez mintha már megtörtént volna, és tisztán emlékeztem rá, hogy akkor és ezt láttam. A környezet is teljesen ugyanaz volt.) Ez rendszeresen megtörténik. Van rá racionális magyarázat?2017. jan. 11. 22:29
11/17 anonim válasza:
A tudományos maszlag az, ami igaz belőle.De ha nem érted amit mondanak akkor többet kellett volna tanulnod és megértenéd a lényegét.
13/17 anonim válasza:
Van. Azt nem tudom hogyan is működik, de ez velem is rendszeresen előfordult, hozzáteszem ez a "képességem" szinte 100%-ban elmúlt, csak tinédzser koromban volt.
14/17 anonim válasza:
Milyen feladatok volt a programozási versenyen? És milyen feladaté volt a 2,17? Legközelebb, ha előre látod jövőheti lottószámokat szólsz nekem és felezzünk.
15/17 anonim válasza:
Általában a racionális gondolkodáshoz való ragaszkodás akadályozza meg az ilyen pszihès kèpessègek kibontakozását.
16/17 anonim válasza:
előző:Általában a racionális gondolkodás ad választ ilyen jelenségekre. Nekem is sokszor volt már ilyen tapasztalatom de ezek megmagyarázható dolgok..
17/17 anonim válasza:
Sokszor én is előre megálmodok dolgokat. Pl. munkahelyeket, ahol dolgozni fogok. Ez háromszor volt. Meg még sokminden mást. Nincs racionális magyarázat, ezt nem is ezen a síkon kell magyarázni, értelmezni. Örülj neki, ne hangoztasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!