Hogyhogy láttak ott, ahol ott sem voltam?
Az imént édesapám fürdött, én meg a földszinten ültem a wc-n. Fent kérdi, hogy nem jövök-e fürdöni, mert látott a székemben, hogy itt mozgolódok. Nem válaszoltam neki semmit.
Miért voltam, ott, ahol mégsem voltam ott?
Csak rosszul látott apám?
Vagy kettő van belőlem?
Vagy egy szellem emberi alakot vett fel?
A doppelgänger állítólag átszivárgás. A párhuzamos valóságokhoz van köze. Ezeket a valóságokat a "lelki kapcsolatok" kötik össze, nagyjából úgy, mint ahogy téged összeköt egy kapcsolat a rokonaiddal és a barátaiddal. Van, akivel erősebb ez a kapcsolat, és van, akivel gyengébb. A párhuzamos valóságok is így működnek. Van olyan valóság, amivel erősebb a kapcsolatod, és van olyan, amivel igen gyenge.
Olykor a szokásosnál is közelebb kerülsz egy párhuzamos valósághoz. Ilyenkor a tudat "kinyílik", és "veszi" egy közel álló párhuzamos valóság "adását", mint amikor kihúznak egy antennát, és jobb lesz a vétel. Ez nem ritkán történik meg, de rendszerint a fizikai valóságra koncentráló tudat elfedi előled ezeket a tapasztalatokat.
Ilyen esetben a "másik oldalon", azaz abban a valóságban, amelyből felfogtál egy részletet, te is érzékelhető vagy. Abban a valóságban te vagy a doppelgänger.
A "másik oldalon" lévő "alternativ te" lehet, hogy fejletebb-e tekintetben, és tudatosan használja ezt a képességet. Lehet, hogy fejletlenebb, és nem érti, mi történik.
Ennek a jelenségnek nincs köze a halálhoz, csak annyiban, hogy a halál előtt az eltávozni készülő tudat sok esetben nyitottabb az ilyen átszivárgásokra, de ezen kívül a tudatnak számtalan oka lehet arra, hogy úgy dönt, nyitottabbá válik az ilyen észlelésekre.
Én ezt olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!