Nem olyan rég olvastam egy eltűnt emberről és kiderül, hogy azon a napon született, amikor én, de sokkal korábbi évben? Lent
Figyelt kérdés
Kicsit megijedtem. Nem tudom, hogy higyjek-e ezekben a dolgokban, de... ugye ez nem jelent semmit? Normális válaszokat kérek szépen!2016. aug. 10. 11:23
1/6 anonim válasza:
Ez szerintem semmit sem jelent.
A földön több ezer/száz ezer olyan ember van aki ugyanakkor született mint te.
2/6 anonim válasza:
Sőt, vannak olyan emberek, akik veled egy napon születtek és más meghaltak! Lett valami bajod? Nem. 7milliárd ember van a földön, de csak 365 nap egy évben, minden születésnapra jut néhány ember, akikkel osztozol....
3/6 anonim válasza:
Én meg ugyanakkor születtem , mint Justin Bieber, akkor kezdjek én is félni? :D
4/6 anonim válasza:
nem, sok ember szuletett azon a napom amelyiken te, es sok ember nyilvan el is tunt, vagy meghalt , sot sok ember halt mar meg a szuletes napod napjan.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ne parázz...
Áruld el kérlek, miért is kellene ettől félned?
Ha a születésnapodon valaki eltűnik a Földön, akkor .... ?
Köszi, tényleg érdekel. Szolktam fura dolgokban hinni, de ezt nem tudom összerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!