Egyedul vagyok itthon es recseg a padlo, olyan mintha mennenek rajta, szellem lehet?
Figyelt kérdés
Ha megyunk a laminalt padlon (mar regebb, parkette szeru ) akkor mindig recseg es ezt megszoktuk mar viszont ha egyedul vagyok itthon akkor hallom ezt a hangot, de nincs otthon senki, szellem lehet?2016. júl. 12. 21:38
1/4 anonim válasza:
Nem, csak recseg a padló. Minden fafelület recseghet függetlenül attól, használják-e.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, járkál-e valami a padlódon, de én is itthon parázok egyedül, ha ez megnyugtat.Nálam csak könyv esik le a polcról, vagy festmény repül a falról :(
3/4 anonim válasza:
Hőtágulásról te sem hallottál még ezek szerint, illetve arról, hogy a fa már egy kis páratartalom ingadozásra is megváltoztatja az alakját.
Persze egyszerűbb szellemre gyanakodni, nem véletlen volt régen minden természeti jelenségre istenség kitalálva. Sajnos máig tart ez a berögződés egyes embereknél, a józan ész sokaknak nem jellemző tulajdonságuk.
4/4 anonim válasza:
Azonnal nem kell a legrosszabbra gondolni, 100-ból 3-4 esetben okozza ezt szellem. Én első körben én kiméretném a vízereket és a hartmann vonalakat. Nagyon valószínű hogy ezek kereszteződésében fellépő energia diszkrepancia térbeli kisugárzása okozza a recsegést. Ha így van akkor aki kimérte majd javasol valamit (valószínűleg feng shui-val orvosolható a probléma, esetleg asztrál energiafogót kell a szobába rakni és megoldódik a dolog). Ha ez sem segít én csak akkor hívnék szellemlátót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!