Thule kérdése:
Léteznek-e valóban olyan emberek akik előre látják a jövőt?
Figyelt kérdés
Ha léteznek akkor fel lehet venni velük a kapcsolatot,vagy ők már annyira bölcsek,hogy valahogy "másképp" tudatják az emberekkel?
És olvastam olyat is akik a múltat látják.Gondolom ők is olyanok lehetnek mint az elözők.Esetleg valakiben meg van mind kettő?
2016. máj. 8. 19:35
12/14 Kim Bo Mao válasza:
A jövő nincs kőbe vésve, viszont ha valaki megmondaná neked, pl.: mi fog történni a következő napon akkor azzal a cselekedetével már meg is változtatta, mert befolyásolna téged a mondandója.
13/14 anonim válasza:
Velem már előfordult, megálmodtam az fizika éretségi tételszámokat, és teljesen bejött. Azóta nem volt ilyenben részem, de szeretném! Volt hogy megéreztem egy közeli hozzátartozóm halálát, igaz az nem volt konkrét, csak utólag szembesültem vele.
14/14 anonim válasza:
Ne akarj ilyen képességet borzasztó azt látni mi jön és nem változtathatsz rajta, vagy ha meg is tudod tenni sem biztos, hogy jól sül el a dolog és nem lesz rosszabb. Azok akik aktívan élnek ezzel a képességgel egyszerre több idősik részesei amik vagy megvalósulnak vagy nem, vagy elérik az átcsuszásokat(pillangó hatás=itt befolyásolhatok a síkok) egyik síkról a másikra aztán vissza és nem értik miért, nem tudják úgy irányítani a jövőt ahogy akarják. Ez a képesség egyszerre borzasztó rossz és jó. Egyetlen jó része az, hogy fel tudsz készülni a jóra és a rosszra megfelelő képen lelkileg és eltudod fogadni meg tudod élni amikor kell a történéseket. Az én javaslatom az azoknak akik ilyen képességgel rendelkeznek de még nem tapasztalták meg a hatalmukat az az, hogy meg se próbálják úgy használni hogy a saját javukra tegyék. 1 Attól hogy a jövőt látod nem vagy Dogmatikus kifejezéssel élve ,,isten" csak esélyt kaptál az elfogadásra. 2 Ha még is megteszed fogad el a csapást amit az élet rád fog mérni érte, és sajnos azokra is akik miattad fognak szenvedni holott nem lenne nekik muszáj feltétlen, de ez is a büntetésed része lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!