Időutazó vált köddé egy tévéinterjú közben? Mit gondólsz? (videoval)
A dán televízió egyik reptéri interjúja alatt egyszerűen eltűnt egy, a háttérben álldogáló nő. A tévénézők és az internetes társadalom értetlenül áll a jelenet előtt. Sehogyan sem jönnek rá, hogyan, és hová tűnt a repülőtéri interjú közben a háttérben álldogáló nő, miután egy pillanatra egy másik utas elsétál előtte, bőröndjeit tolva egy kézikocsin. A következő másodpercben a nő már nincs ott. De nem volt nyoma, hogy elment volna bármerre is.
Már megint ugyanaz a kérdező, aki nem képes végigolvasni egy cikket.
Na jó, segítek:
"Szerintünk prózaibb magyarázata is lehet a nő eltűnésének. Például annyi, hogy a képen áthaladó poggyászos nő mögött, ugyanabba az irányba, ugyanakkora sebességgel távozott, így pont takarásban maradt, amíg eltűnt a képről."
Igaz, hogy nem rossz a telefonom, de a képe egy monitornál azért sokkal kisebb.
Viszont így is láttam a videón, hogy a puma táskás nő mellett megy el az "idegen". Először azt hittem, hogy biztos lehajol a csomagokhoz. De aztán megláttam a kilógó ruhát a másik nő hátánál. Meg azt is lehet látni, hogy abba az irányba indul el a keresett személy, mint a pumás nő.
Ha megfigyeled, abban a pillanatban, amikor még éppen nem takarja el teljesen a felénk közeledő személy, lehet látni, ahogyan meglódul abba az irányba, amelyben eltűnt.
Azért különösen érdekes, mert elég hirtelen döntött a távozás mellett, de még éppen kivehető az ezt indító mozdulata.
"gondólsz?"
Itt az ismertető jeled. :D
Ahogy az #1 idézte.
Látszik hogy elfordul amikor a nő elmegy előtte,és kilóg egy picit a ruhája.
Tipikus marketing
Ahogy a műsorvezetői bakik is.csak népszerűséget akarnak kelteni szándékosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!