Éjjel néztem a sorozatomat éjfél körül,egyszer csak egy hang mintha tapsolt volna valaki,de csak 1x hallottam az ajtó felől éles csattanó hang :O
Épp szellőztettem,gondoltam valami hőtágulási hangja,de ez nagyon nem volt olyan már nem tudok mire gondolni.
Mivel nagy volt a csend még a fülemben hallottam is az egészet a falról is visszaverődni a hangot :O
Nem merek aludni,rég sok dolog történt velem.
Másik szobába jöttem át aludni. Nem vagyok fosós,de ez fura most amit nem tudok megmagyarázni,teljesen egyedül vagyok a lakásban amúgy.
2016. jan. 23. 03:32
1/9 anonim válasza:
Lehet csak szikrázott a biztosíték
2016. jan. 23. 06:52
2/9 A kérdező kommentje:
Nem szikra volt! Biztosíték nincs abban a szobában.
2016. jan. 23. 08:20
3/9 Legoman válasza:
Nézd meg honnan jött a hang, keresd meg a pontos helyét, amennyire emlékszel rá, és nézd meg mi van ott. Majd kísérletezz a tárgyakkal, hogy melyik adhatta ki.
2016. jan. 23. 08:49
4/9 Missi_Key válasza:
Nézd meg nem ment e be valami. Egér, betörő, cserebogár......
2016. jan. 23. 12:02
5/9 anonim válasza:
Ha meg vizsgáltál minden lehetőséget és semmilye racionális magyarázatot nem találtál, lehet egy nem evilági entitás, ami így jelez, hogy figyej rá, vagy csak egyszerűen, ijesztgetni akar. De tényleg. Ha nem találod a hang forrását, vagy NINCS olyan tárgy vagy akármi ami így csinálna, akkor "nem evilági" dolgokat is számitásba lehet venni.
2016. jan. 23. 13:06
6/9 A kérdező kommentje:
Panelban vagyok és nagyon úgy tűnt,hogy ez olyan fura és éles hang volt tehát nem jöhetett a szomszédból. Szerintem ijesztgetés volt :S
2016. jan. 23. 22:46
7/9 A kérdező kommentje:
Úgy van,hogy az ágy amin feküdtem nagyon közel van az ajtóhoz és az ajtó felől jött ez az éles hang tőlem alig pár méterre. Mintha valaki ott lett volna. :O
szinte nem sokkal mellettem.
2016. jan. 24. 00:58
8/9 A kérdező kommentje:
Mivel az ajtó be volt csukva így nem jöhetett máshonnan.
2016. jan. 24. 01:05
9/9 Fleurr válasza:
Haver.. Panelban laksz. Éjjel még azt is hallod ha a szomszédban egy egér fingik. Hiába a tégla fal, este minden csendesebb.
Majd akkor írj, ha megint tapsol az idegen. Addig is tudd le azzal, hogy a szomszédok szeretik egymást paskolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!