Hogyan tudnek kilepni az energiavampir statusbol?
Az emberek asitoznak mellettem. Sz@r beszelgetopartnernek tartanak. Próbálok poenkodni, de hiaba. Mindig rossz kedvem van, senkim, semmim. Sztem anyám fertőzött meg ezzel. Na ő totál depis es veszekedős.
régen nagyon vidám kölyök voltam.
Ne fogd anyádra és ne hárítsd a felelősséget. Attól, hogy ő olyan, neked nem kell olyannak lenned.
Olyan társaságot keress, ahol van közös téma. Én se járnék olyan társaságba, ahol csupa engem nem érdeklő dolgokról van szó, mert szétunnám magam.
Ha van közös téma, akkor te is fel tudsz dobni egy témát és máris folyik a beszélgetés, ha a többieket is érdekli a dolog.
Miről szoktál velük beszélgetni?
"Az emberek asitoznak mellettem."
Tehát "beszélgetésről" szó sincs, ásítoznak azért, mert te akarsz a középpontban lenni, ők pedig hallgatják és únják agymenésedet.
Ha hagysz szóhoz jutni mást is, meglátod nem fog ásítozni, ugyanis ásítani és közben beszélni elég nehéz feladat!
Ha energiavámpr lennél, elszívnád mások energiáját, ezért ők elerőtlenedve csűggnének ajkadon, lelkileg megrészegülve innák szavaid, közben észre sem vennék, hogy állandóan te osztod az igét, ők szóhoz sem jutnak!
Ez nem fertőző. A depresszióra való hajlam viszont öröklődhet. Kilépni belőle egyszerű, de nehéz. Egyszerű, mert nem kell bonyolult dolgokra gondolni, hogy abbahagyd, de nehéz, mert az a kevés, amit tenned kell, a legtöbb embernek nehezen elérhető. Figyelned kell magad, és figyelned kell másokat. Rá kell ébredned, hogy mikor, és milyen körülmények között vagy "vámpír", és ezeket a magatartásformákat tudatosan el kell kerülnöd. Ez nehéz, mert önkritika, kontroll, és rengeteg figyelem kell hozzá.
A depresszión is lehet változtatni. Tanulj Taichi-t, vagy jógát, esetleg valamilyen harcművészetet. Ezek mind kiegyensúlyozzák a pszichét, így a depresszió kontrollálható lesz, te pedig egészségesebb, és erősebb személlyé válsz.
nem tudsz kilépni, mindenki ad és vesz el energiát
elég csúnya kifejezés hogy energia vámpír
valakit feltöltesz, valakit meg leszívsz
de ugyanígy forditva :)
nem véletlenül történnek ezek!
gondolj bele! anyukád le szív, nincs energiád persze hogy te is leszívsz másokat!!
megkell találnod a módját hogy védekezz anyukád depressziója ellen, és "levéd" magadat vagy próbálj minnél kevesebbet a közelébe tölteni
én tisztánérzékelő vagyok, teljesen átérzem ezeket :(
volt hogy csontig leszívtam a páromat mert olyan napom volt, de olyan is előfordult hogy éreztem hogy engem szívnak :)
de ez az élet rendje, csak sokan még nem érzik az energiákat!
Köszönöm Ninci!
Jót nevettem azon, hogy anyám leszív, meg te is leszívod a párod, na de értettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!