Melyik az ezotéria leginkább intellektuálisan kihívást jelentő területe?
Egyszer Szepesi György alias Asmodeus Asztrológus-csillagász, aki az ELTÉ-n tanított, azt mondta egy beszélgetésben, hogy az asztrológiai világképlet megalkotása a legnagyobb kihívás, melyben az összes csillagjegy és ezzel ember élete benne van.
Nos, elég kemény fába vágta a csillagász a fejszéjét nem vitás. De mi lehet még ami ugyanilyen vagy nagyobb kihívást jelenthet?
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Huo, olyan okos dolgokat írsz és olyan jó válaszokat.
Ez hogyan fejleszthető? Sok olvasással, vagy sokat is beszélgetsz emberekkel? Komolyan érdekel, én sokszor olyan béna vagyok
# 5/8 Nem rémlik, hogy valaha is nyújtottam volna bármiféle szolgáltatást a Libri könyveladói állásán kívül. Fizetős meg mégúgyse rémlik. De ha gondolod, a kedvedért szerelek magamra egy**métert,"
Ez kinek szól ?
# 7/8 Szerintem a tér-idő elmélet összehozása a biológiai fejlődés okozta éntudat megalkotásával. Vagyis az, hogy elfogadni azt a fizikai törvényt, hogy itt ahol élünk a földön a tér és az idő egy, de ha elég gyorsak lennénk vagy elég nagy gravitációs mező környezetébe érnénk el, akkor velünk együtt az idő is lelassulna s a mi időnk pár másodperce az itt a Földön lévőknek akár több millió év is lehetne."
Ez pusztán száraz fizika & biológia. Az idő lassabban telik erősebb gravitációs térben a relatívitáselmélet szerint, Lorentz kontrakciót szenved, azaz megnyúil. Viszont nem nyúlik meg annyira, hogy ilyen drasztikus időkülönbségek legyenek egy bolygó felszínén élve. A gravitáció miatt sokkal előbb fogsz péppé kenődni a planétán, mint ilyen szélsőséges idő anomáliát észlelhetsz.
Ez valóban némiképp érdekfeszítő, de nem ezotéria sajnos :(
# 8 Huo, olyan okos dolgokat írsz és olyan jó válaszokat.
Ez hogyan fejleszthető? Sok olvasással, vagy sokat is beszélgetsz emberekkel? Komolyan érdekel, én sokszor olyan béna vagyok"
Kiről beszélsz ?
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!