Miert felek a sotetben?
Lucifer
Az vicces lesz ha belegyalogol egy pókba. Azok éjszaka ereszkednek...
"Es mit kene tennem hogy ne feljek ennyire?"
Ne olvass butaságokról, ne nézz horrorfilmeket.
Az ember alapvetően fél a sötéttől, hiszen egy érzékszervét az kikapcsolja, és ezáltal bizonytalanná válik, védtelennek érzi magát.
Pedig ha te nem látsz a vaksötétben, téged sem látnak. Ha ezt felismered, a sötétség lehet a barátod is, ami ellazít, kellemesen megnyugtat, elrejt.
Régen nekem is voltak kényszerképzeteim, hogy ez meg az leselkedik rám a sötétben, illetve olyan van ott, ami rám nézve veszélyes lehet. Ezen félelmeim soha nem igazolódtak be, így egyszerűen feleslegessé vált ettől félnem.
Én személy szerint imádom a sötétséget.
Sőt, még amikor sötétben vagyok egyedül sokszor elképzelem, hogy hány hallot lélek lehet most mellettem, hogy lehet egy pszihopata baltás gyilkos bújik meg a előttem lévő szekrényben…
Ha én túlélem, te is. A saját képzelőerődtől félsz.
Gondolj arra, hogy nem kell ahhoz sötétség, hogy bármi is bántson. Megteszi az világosban is.
"haaaat azert utolso ne legyunk enynire biztosak abban hogy nem latnak a sotetben a szurkek,szellemek,demonok,ufok,vadallatok,lidercek,gonosz torpek -manok,halott bosszura szomjas lelkek .."
Nyilván nem lehetek biztos semmiben, de akkor egyrészt nyilván nappal is látnak (és te nem látod őket, ha feltesszük, hogy valós dolgot állítasz), ártani pedig nem tudnak neked sem világosban, sem sötétben. (Vagy ha igen, akkor világosban/sötétben egyformán.)
Ergó: nem kell tőlük jobban félni a sötétben.
Aki pedig fizikailag ártani tudna neked, az nem lát téged a sötétben. Az pedig egészen valószínű, hogy nem terem ott fizikai lény magától a sötét szobádban.
Tehát megint csak: nincs mitől/kitől félned.
'Van egy "jelenség" amit úgy hívunk hogy a küszöb őre. Az előző életek asztrális lenyomatából összeállt képződményről van szó. Gyerekeknél és haldoklóknál működik a legerősebben.
Ha 13 évesen gondot jelent számodra az csak annyit jelent, hogy érzékenyebb vagy az átlagnál.'
Van egy jelenség amit úgy hívunk, hogy backtrip. Ez azokból az LSD maradványokból áll össze, amit a májad nem tudott feldolgozni, és életed során bármikor lehetnek hallucinációid. A drog rossz, értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!