Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért látok sotétben, félhomál...

Miért látok sotétben, félhomályban tukrozodést kontaktlencse viselésekor?

Figyelt kérdés

johnson and johnosn-t hasnálok és már nagyon idegesít,hogy sotétben,illetve félhomályban a fényforrások és a tárgyak korul tukrozodést látok,vagy például ha egy sotét szobában vagyok,a szomszédos szobában ég a lámpa,akkor az ajtó tokját duplán látom. Lehet hogy rossz a lencse gorbulete,esetleg átméroje?---vagy másfajta lencsét használjak?

A PURE VISION 2 HD-lencsérol pl.azt olvastam,hogy kifejezetten oôyanoknak ajánlják,akik rossz fenyviszonyokban kontraszt problémákat tapasztalnak.

2012. márc. 28. 21:33
 1/1 anonim válasza:
Hát őszintén én nem tapasztaltam még ilyet, de akkor valószínűleg a lencse fajtája lehet a gond, nem hiszem, hogy a görbületed, mert akkor azt az orvos/szemész, nagyon el....ta. Mert ha más szemgörbülethez illő lencsét ad, az az ő hibája. Mindenképpn menj vissza, és kérdezz rá!
2012. márc. 28. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!