Hogy találhatnék jeleket, hogy egy mesterséges szimulációban élünk? Az alkotóval hogy léphetek kapcsolatba?
Amióta a mátrixot láttam, apró számomra akkor még nem magától értetődő jeleket észleltem.
Egy idő után ezt tudatosan kezdtem kutatni, de sehogy nem akadok rá a forrásra.
Nem találom azt aki tervezte ezt az egészet.
Esetleg ha minden élet egyedi, és függyetlen program, egy szimulációba feltöltve, akkor nem találom azt, aki az életemet tervezte, pedig kapcsolatba lépnék vele, pár dolgot változtatni kellene.
Van még aki így gondolja?
Amit eddig sikerült elérni, a piros ruhás nő effektus.
Szinte dejavu-t okoz, de rengetegszer feltűnik, mikor valami jelet akarok.
De ennyi,ezen túl semmit nem találtam.

Nézd meg a Mi a csudát tudunk a világról c. filmet. Pont erről szól.
Mellesleg, az a szellemi szint amit te meg akarsz tapasztalni, elég komoly - akár életeken keresztül történő - felkészítést, tanulást, spirituális gyakorlatokat, beavatásokat igényel. Aki ilyen képességekkel született, az előző életeiben már sokat tett azért, hogy ilyen adományai legyenek.
Nem mellesleg az átlagember idegrendszere nem feltétlenül alkalmas arra, hogy mindazt ami a fizikain túl nem látható és érzékelhető számunkra befogadja és feldolgozza, szóval ezért kell fokozatosan fejleszteni és edzeni magunkat. Ha mindezt te komolyan szeretnéd, akkor elsősorban tanulj meg meditálni, vagy reikizni akár,
indulj el bármilyen spirituális úton, ami fejleszti az érzékeidet és a képességeidet.

..olvastam valahol, bár nem tudom menyire igaz,hogy fizikusok álítják,nagyobb a valószínűsége, hogy szimulált világban élünk, mint hogy nem.
egy bizonyítási próba az, ha be tudnák bizonyítani hogy a valóság nem folyamatos, hanem adatcsomagokban kapjuk. (pl mint egy számítógép)...

A szimulációra a bizonyíték, egyesek szerint a holografikus világ elmélete lehet, ha igazolást nyer. Azok, akik kutatják, erős jeleket látnak arra, hogy az univerzum - és minden fizikai, ami benne van - egyfajta hologram.
Ezzel némileg összecseng a kvantumfizika, azon belül is az egyidejűség.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!