A tudat túléli a test halálát, erősíti meg egy újabb kutatás. Milyen goindolatok ébrednek benned?
Nos, már számtalan tudományos kutatóról linkeltem cikkeket, mely a halál illúzióját fejtegeti tudományos megvözeítéssel. Azaz hogy a tudat túlélje a test halálát egy reális tudományos elmélet. Most egy új kutatás szintén ezt az elméletet erősíti meg. Milyen goindolatok ébrednek benned?
Nem akarok negatív reklámot csinálni.
De rohadtul nem értem, hogy sokan miért nem fogják fel, hogy a tudat nem a szívebn tárolódik...
Vagy csak én nem vagyok magamnál? Nem értem ezt a cikket.
Tipikus üres, ezotérikus halandzsa.
Belehallgattam a videóba és egyáltalán nem meggyőző.
Melllesleg van olyan élmény ami szerint csak a katolikus jó emberek és a reinkarnáció a sátán találmánya.
Nem csupán a tudat, hanem a nemtudat -más néven: hülyeség- is túléli a halált!
.
"...a lélek egy örökké élő tudatos, tudattal rendelkező fényenergia." -és a lelkek a test halála után minden bizonnyal a csillagokba vándorolnak. Ha "csak úgy" lézengenének ide-oda, akkor nem lennének napszakok, hiszen nappal a Nap, éjjel a lelkek világosítanák meg az égboltot.
.
Miért nem kűzditek le fogalomzavarotokat?
Ha valakit "vissza lehet hozni" az életbe, akkor az nem halt meg, csupán "olyan volt, MINTHA halott lenne"!
Aki meghalt - és arra érdemes - majd a Feltámadáskor él újra.
"...a lélek egy örökké élő tudatos, tudattal rendelkező fényenergia."
Ezek után nem csoda hogy tagadják a lélek létezését, az izzólámpa lobby védi az érdekeit, pedig mennyivel egyszerűbb, tisztább és lelkünknek megnyugtatóbb lenne, ha a néha nagymama világítana a konyhában!
Nem a tudat, hanem a tudatosság éli túl a test halálát.
Valóban a tudatod kapcsolatban áll (mindenkinél) a felősbb énével de egyeben az egó-val is.
Ugyanis az egó generálja a tudatodat.
Ha ne volna egó, akkor nem volna tudat.
És mivel az egó az "elhal", mikor fizikai tested is ezt teszi.
A tudatosságod az ami életről-életre száll.
Ugyanis a tudatosságod, minden eggyes életetdben nő.
Mikor eléri az a szintet, akkor mondják hogy a tudatára ébredt.
De amíg ez nincs meg addig nem hordozhatod magaddal az előző életeid tudatát, csak sejtemlékek ként.
Elraktározódhat de nem az a fő alkotó elem.
Valahol olvastam itt, hogy a tudat=lélek.
Én úgy gondolom hogy ez hibás megalapozás.
Az embereknek nem lelkük van, hanem ők maguk a lelkek.
Lélek= Élet "erő".
Én így értelmezem.
De hozzákapcsolható a lélekhez az érzések is.
Tehát én ezért feltételezem azt hogy ez így hibás.
Természetesen mindenkinek saját meglátása van a dologról, nálam sincs ez másképp.:)
Az EGYÉN TUDATA nem éli túl a halált.
A TUDAT az EGYÉNRŐL emlékként igen, de ez már az utódok tudata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!