Mi és miért volt ez?
Tegnap este olyan 23:30 körül ki kellett mennem mosdóba. Mivel nálunk a felső emeleti fürdőben a wc nem működik jól kénytelen voltam lemenn. Nálunk lent van ilyen kis lógó harang dísz ( nem tudom jobban leírni) ami meghszólalt. Gondoltam biztos csak a szél. Elvégeztem a dolgom indulok fel és látom, hogy az 5 éves húgom ott áll a lépcsőn és lefelé néz. Ekkor ez a párbeszéd zajlott le köztünk:
- Mit csinálsz Noémi? -én
- Nézem a nénit. - ő
- Milyen nénit? Nincs itt senki.
- Dehogynem ott fekszik a pocsolyában.
- Miről beszélsz?
- Ott a fehér ruhás néni, aki fekszik a sötét pocsolyában, alszik.
Ekkor megdermettem és rájottem, hogy az a néni a saját vérében fekszik. Én nem láttam senkit, de elég ijesztő volt.
Egész este, szinte ilyenek után olvastam. Mem tudom mire gondoljak. Lehet csak nagy a fantáziája és beképzelte, de nagyon megilyedtem.
Ma reggel megnéztem alaposabban azt a helyet ahova mutatott, de csak pár fekete, hosszú hajszálat találtam. Én szőke vagyok hugom is, anyukám barna, apukámnak fekete haja van, de nem olyan hosszú. Vendég nem vbolt az nap nálunk.
Mi lehetett?
A húgod látta már többször is ezt a nőt?
Kérdezd meg tőle, mert egyszeri alkalom még nem bizonyíték.
Gyilkosság történt abban a házban, ahol élsz. Vagy valaki elvérzett ott? stb.
Ezeknek is nézz utána.
#2 Ezt mondta: Már több este vigyázok rá amikor alszik.
Szóval már többször látta.
Nem tudok semmi ilyenrő, hogy meghalt volna itt valaki.
Apukám pár hónapja elvágta a kezét, de nem vbolt semmi komoly csak egy kicsit vérzett, azon kívül nem tudok ilyenről sem.
#3 lehetséges, de azt mondta többször látta, nem tudom.
És nincs olyan tárgy azon a helyen, vagy a házban, ami eredetileg másé volt?
Mondd meg a húgodnak, hogyha legközelebb látja, és te is vele vagy, akkor kérdezze meg a nőt, hogy mit szeretne.
Ha kell kiabáljon oda neki, azután majd meglátjuk, hogy a nő mit reagál rá. Ha nem reagál semmit, hanem mindig csak ugyanúgy ott jelenik meg, akkor bizonyára nem intelligens kísértet, ha kísértet.
Egy fa elefánt volt az egyik szobában, biztos itt felejtették, nem tulajdonítottunk neki semmi különöset, hogy "biztos egy szellem hagyta itt".
Hugom azt mondta,minden alkalommal csak feküdt, úgyhogy nem hiszem, hogy máskor beszélni vagy bármi mást fog csinálni.
Gyanítom, hogy előttetek lakott ott valaki, aki érintett a témában. Érdemes lecsekkolni szomszédoktól.
De ha nem lesz meg a válasz, akkor is érdemes jól megáldani, beimádkozni a teret, hogy ne zavarjanak ott ilyen szellemek. És félni se kell, mert Jézus vére erősebb mindennél. Ha vele jóban vagy, és tudod ki vagy, akkor a démonok nem férhetnek hozzád.
Most az jutott eszembe, hogy azt az elefántot vigyétek el máshova próbaként.
Ha elvittétek és megszűnt a jelenség, akkor az volt a ludas. :)
Vagy kezdj el beszélni a szellemhez, hogy:
"Ehhez a tárgyhoz ragaszkodsz?"
De persze lehet, hogy csak maradványjellegű a dolog.
Mindenesetre egy próbát megér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!