A pszichokinézis elméleti működéséről szeretnék egy részletes leírást kérni. Valaki elemezte már a témát?
Addig eljutottam, hogy szükséges koncentrálni. A teljes folyamat érdekelne. Az ember, és a tárgy kapcsolata, az ember, és a tárgy között lejátszódó folyamat, és annak részletes előállítása, az erőforrás, és annak átalakítása a tárgyon, vagy a közvetítő közegben fizikai energiává. Ha bárki végzett már kísérletet-sikerrel- bármilyen "kinézissel" hálás lennék, ha minél részletesebben leírná.
Tudom hogy hiába írnám ki, hogy az "ez nem létezik" típusú kommentárok, és az ezeket notóriusan mindenhová bepaszírozók kíméljenek, mert csak azért is megtennék, úgyhogy várom az ő válaszaikat is. Annyit kérnék, hogy lehetőleg kulturáltan, és ne wikipédiás linkekkel, hanem saját gondolatokkal magyarázza, hogy pontosan hogyan, és miért nem működik. Előre is köszönöm mindenkinek!
"Oké, ha van is erről feljegyzés, akkor szerinted pl: én honnan tanultam, vagy mi alapján gyakorlom?"
Biciklizni könyvből tanultál, az iskolában, vagy úgy születtél, hogy tudod?
Bocs az offért.
Fordítva ülsz a lovon!
Nem nekem kell bizonyítani, hogy nem műxik, hanem neked, hogy hitelt érdemlően ellenőrzött körülmények között, megismételhető módon működik!
a tengernyi elmélet csupán egyetlen csepp gyakorlattal ér fel
ha azt szeretném megtanulni, hogy a tudatom erejét tárgyak mozgatására használjam fel, egyszerűen elkezdeném próbálgatni, hátha sikerül ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!