A démonok a kutyákat is megtudják szállni vagy csak embereket?
Figyelt kérdés
2015. márc. 23. 16:31
1/18 anonim válasza:
Lepontozhattok.. De
NINCSENEK DEMONOK, KITALALT LENYEK CSAK-.-
4/18 anonim válasza:
Bármilyen emlős élőlényt meg tudnak szállni.
5/18 anonim válasza:
Bármilyen élőlényt, akár egy kaktuszt vagy egy papucsállatkát is. Hogy a démon kékbaktériumokról és amőbákról ne is beszéljek... Qrva nehéz kiűzni belőlük az ördögöt, külön kihívás eltalálni őket a szentelvízzel.
6/18 anonim válasza:
Kapszullába kell szentelt víz, jó kis vitamin üzlet.
7/18 anonim válasza:
én tartok papucsállatkákat, a hobbim miatt(akvarisztika)
velük kell etetnem a frissen kelt labirintkopotyús halakat, egyszer mikroszkóp alatt nézegettem a papucsállatkákat és észrevettem hogy az egyiket megszállta egy démon, és osztódott(egyébként a démonok így szaporodnak, megszállnak egy egysejtűt és mikor az kettéosztódott kiszállnak belőle így már két démon van) és kettő démon által megszállt papucsálatkát kellet lekezelnem szenteltvízzel, gondoljatok bele, össze-vissza repkedtek a levegőben és meg kergettem őket pohárral hogy majd jól nyakonöntöm őket sikerült is de a fal színének is annyi ahol leöntöttem őket vízzel
9/18 turatura válasza:
Az állatokat nem, Veled már megtette.
10/18 anonim válasza:
Bizony az emberfejű kutyákat megtudják !! És általában az olyanok /állam/ vezetői fajták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!