Miért vonzom az embereket?
Figyelt kérdés
Megmagyarázhatatlan módon vonzom az embereket. Mindenféle korú és nemü ember egyaránt. Ma pl amig vártam reggel a buszt, 20 perc alatt 3 ember kezdeményezett velem beszélgetést. Egyiket sem ismertem, idegenek voltak. Az egyikük egy nèni volt, aki azzal indított hogy hány fok lehet ma, mert kellemes az idö, majd kb kèt perc mulva pofátlan kèrdèst tett fel hogy engem èrdekel-e a politika, mi a vèlemènyem a pártokról stb. (ez nem vicc!!!) Mondtam hogy nem èrdekel. (mondtam volna hogy mi köze hozzá?) A másik egy fèrfi volt, aki a dohánybolt elött állt. Be akartam menni, azt hittem csak ott áll elötte. Mondta hogy nem mehetünk be mert sokan vannak bent. Mondom rendben. Ennyivel le is tudtam volna. Erre nekiáll nekem mondani hogy ö leszokott a cigiröl, másnak veszi, ès hogy èn dohányzom-e ès ha igen akkor mennyit? (mi köze hozzá?) Bement vègre. Kijött egy fèrfi, èn kint vártam. Tüsszentett. Azt mondja nekem: meg van fázva meg allergiás. (mi közöm nekem ehhez?) Ezek a dolgok kb 10 perc alatt törtèntek. Munkámból.kifolyólag emberekkel foglalkozom, de ott is ugyanez van. Miért éreznek idegen emberek kèsztetèst arra hogy beszèlgessenek velem, pofátlan kèrdèseket tegyenek fel, ès megosszák velem, az idegennel a bajaikat, èletüket?2013. szept. 21. 20:58
1/7 anonim válasza:
Talán mivel emberekkel foglalkozol, lehet valami empatikus, barátságos kisugárzásod és azért.Én szeretem az ilyen kedves, közvetlen embereket.Amíg nem kötekedik valaki, addig nem zavar.Aranyosak.
2/7 A kérdező kommentje:
Én a pofátlan kérdèseiket nem tartom aranyosnak. Valami hihetetlen kèsztetèst èreznek arra hogy tölem egy idegentöl pl olyanokat kèrdezzenek amiket felsoroltam, ès hogy elmondják az èletüket, betegsègeiket, rokonaikat stb. Ezt kèpzeld el naponta többször. Egy idö után akaratlanul is "emberundorod" lenne, mert leterhelnek anèlkül hogy ismernènek.
2013. szept. 21. 21:53
3/7 anonim válasza:
Az nem feltétlenül baj,ha vannak ilyen közvetlenebb,barátságosabb emberek.
Én még nem annyira futottam beléjük.
Az említett példák közül én egyedül a politika említését nem tartom jó dolognak.
Bizonyára ennek az egésznek köze van a foglalkozásodhoz,hisz valami oka csak volt hogy azt a munkát választottad.
4/7 anonim válasza:
Telepatikus úton küldhetnél ebből az adottságból! :)
5/7 anonim válasza:
Neked is szociál-undorod van.... túl gondolod a hétköznapi cselekvéseket..
6/7 anonim válasza:
Én itt egyetlen pofátlan kérdést sem látok. Valaki ismeretlen kérdez, neked meg jogod van eldönteni, hogy válaszolsz-e.
Egyébként az élet valahogy így van berendezve: ad, amikor amúgy is van. Egy jó dugás után kimegyek az utcára, és lém, ragadnak rám a csajok. Te emberekkel foglalkozol, tehát ragadnak rád az emberek.
7/7 anonim válasza:
Mi ebben a pofátlan kérdés? Arra nem gondoltálhogy lehet nincs senkijük akikkel beszélni tudnának!!???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!