Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Másokkal is történt ehhez...

Másokkal is történt ehhez hasonló a telefonjával, vagy csak nekem, és mi volt ez?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy ideje lenne új telefont vennem, de ez akkor is érdekes. Már régi telefon.

A történet a következő: Tegnap vissza akartam nézni a híváslistát, a hívókat és tárcsázottakat, és egy csomó rejtett számú hívást hozott fel. Ilyen még nem volt. A dátumok ott voltak, hogy mikor: 2027,1991, 2012...stb. Ilyen dátumok. A 2027-nél döbbentem le a legjobban. Mindegyik hívás hajnalban 5 óra után, vagy reggel kilenc órakor történt.

Akadt egy olyan is, hogy ki volt írva, ki hívott: +6

Ez volt a hívó ,,+6"

A frászt hozta rám és kiléptem. Aztán újra beléptem a hívásokhoz és megint ugyanezeket hozta fel, csak más dátummal, de többnyire ugyanazzal....

Na, most ez mi volt? Kitöröltem az egész listát.

Köszönöm a válaszokat.

2015. márc. 23. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Velem volt valahol távol ilyen.

Beszélni akartam a nem messze tőlem lévő egyik ismerősömmel és nagyon furcsa, hülye beszédszerű hangokat hallottam. A telefonon meg nem telefonszám volt kírva, vagy az is nagyon bonyolult volt.

Mivel kitöröltél mindent, már nehéz megmondani, hogy mi történt. De számítástechnikai eszközökön nem kell meglepődni.

2015. márc. 23. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Szarakodik a telod. Az enyém is szokott ilyet. Meg hasonlokat
2015. márc. 23. 11:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen. 1991 az első, 2027 pedig az utolsó év, amit datál a telefonod. Szoftverfrissítés nem ártana:)
2015. márc. 23. 13:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2015. márc. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!