Másokkal is történt ehhez hasonló a telefonjával, vagy csak nekem, és mi volt ez?
Lehet,hogy ideje lenne új telefont vennem, de ez akkor is érdekes. Már régi telefon.
A történet a következő: Tegnap vissza akartam nézni a híváslistát, a hívókat és tárcsázottakat, és egy csomó rejtett számú hívást hozott fel. Ilyen még nem volt. A dátumok ott voltak, hogy mikor: 2027,1991, 2012...stb. Ilyen dátumok. A 2027-nél döbbentem le a legjobban. Mindegyik hívás hajnalban 5 óra után, vagy reggel kilenc órakor történt.
Akadt egy olyan is, hogy ki volt írva, ki hívott: +6
Ez volt a hívó ,,+6"
A frászt hozta rám és kiléptem. Aztán újra beléptem a hívásokhoz és megint ugyanezeket hozta fel, csak más dátummal, de többnyire ugyanazzal....
Na, most ez mi volt? Kitöröltem az egész listát.
Köszönöm a válaszokat.
Velem volt valahol távol ilyen.
Beszélni akartam a nem messze tőlem lévő egyik ismerősömmel és nagyon furcsa, hülye beszédszerű hangokat hallottam. A telefonon meg nem telefonszám volt kírva, vagy az is nagyon bonyolult volt.
Mivel kitöröltél mindent, már nehéz megmondani, hogy mi történt. De számítástechnikai eszközökön nem kell meglepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!