Miért félek egyedül lenni? Egy 2 szobás lakásban! 23/L
Figyelt kérdés
:(2015. febr. 24. 22:25
21/27 anonim válasza:
*Lucifer fényhozót jelent mellesleg... :-)
Kérdező, több megoldás is van, csendes háttérzaj (a szomszédokat azért ne zavard a hangerővel), éjjeli fény (erre most anyukám is rászokott, de ő más miatt), biztonsági ajtó-ablak, kisállat (nekem madaram van, és jóleső érzés hallani, hogy mocorog, szuszog, "reszeli" a csőrét álmában), gyakrabban körbeveheted magad társasággal is esetleg, barátok, rokonok. Nekem az is segített, hogy párszor utaztam egyedül külföldre 1-2 napokra.
23/27 A kérdező kommentje:
aki normálisan válaszolt annak nagyon szépen köszönöm a segítségeteket is így ismeretlenül is :)
2015. febr. 25. 21:51
24/27 anonim válasza:
"Nem a sötéttől félünk, hanem amit beleképzelünk."
25/27 anonim válasza:
Istenem, csak egy pár napig lehetnék egyedül...
26/27 A kérdező kommentje:
miért? :D nagy a család? :)
2015. márc. 7. 23:37
27/27 anonim válasza:
#26: Jaja. Két szülő, egy nagyszülő, asszony, három gyerek, egy testvér. Szeretem őket, de komolyan mondom, felüdülés volt a kórházban feküdni két hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!