Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért félek egyedül lenni?...

Miért félek egyedül lenni? Egy 2 szobás lakásban! 23/L

Figyelt kérdés
:(

2015. febr. 24. 22:25
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Kedves vagy bár a neved az nem eggyezik meg azzal hogy ilyen segítőkész vagy :D
2015. febr. 24. 23:39
 12/27 anonim ***** válasza:
A félelem természetes dolog. Szerezz egy lakótársat.
2015. febr. 25. 00:01
 13/27 anonim ***** válasza:

Mi a baj a nevemmel?

A Lucius Fernando rövidítése....

2015. febr. 25. 00:06
 14/27 A kérdező kommentje:
:D
2015. febr. 25. 00:21
 15/27 anonim ***** válasza:

én is félek a sötétben... pedig vannak itthon alszanak de ha tv off akkor úgy betakarózok hogy a takarót leszedni rólam nehéz lenne XD bár én nem tom mitől... sötéttől sztem XD mert akkor parázok ha full sötét van :( :( 18/F

Miért lehet ez? (bezárt ajtó stb)

Tény és való:

Eléggé kocka vagyok ez annyit jelent hogy sokat szoktam filmezni gépen és én ilyen akció/horror kedvenc fajta vagyok. aztán 1 év alatt több ezer ilyen filmet megnéztem XDD bár mielőtt még nem ismertem kb a számítógépet sem, már akkor féltem :(

2015. febr. 25. 01:12
 16/27 anonim ***** válasza:
15/15 vagyok még mindig... van 1 macskám aki kint alszik és vigyáz rám hogy be ne törjenek... de akkor is félek ha sötét van a szobában. (teljesen sötét)
2015. febr. 25. 01:14
 17/27 anonim válasza:

Egyedül élsz? Persze nem jó egyedül lenni. Próbáld elfoglalni magad valamivel. Beszélj skypeon, vagy írásban valakivel. Vagy beszélj azzal, aki szerinted még rajtad kívül ott van veled, de nem látod. :D

Viccet félretéve. Próbálj meg jó hangulatot előidézni. Tegyél be valami jó zenét rendzd át a szobát. És köszönj a szellemeknek, ne legyél udvariatlan!

2015. febr. 25. 01:14
 18/27 anonim válasza:
Amúgy a sötéttől senki nem fél. Az ismeretlentől, bizonytalanságtól. Sötétben nem látod mi történik, előjönnek a paranoid gondolatok, hiszen lényegében mi cáfolja mwg, hogy nem áll fölötted az akitől/amitől a legjobban félsz? Semmi. Nem látod hogy nincs ott, ezért félsz. Nem vagy ura a "helyzetnek" bizonytalan vagy. Ez normális dolog. Vagy állíts be időzítőt. Fényben alszol el.
2015. febr. 25. 01:21
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Fejbe vagy gyenge.
2015. febr. 25. 05:13
 20/27 anonim ***** válasza:

Ha félsz, önmagadtól félsz!

Gondolataiddal, félelmeddel megteremted a félelem tárgyát, aztán jön a hallucináció és vizionáló korszak - és máris bebizonyítottad magadnak, hogy van okod félni!

2015. febr. 25. 05:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!