Miért félek egyedül lenni? Egy 2 szobás lakásban! 23/L
Mi a baj a nevemmel?
A Lucius Fernando rövidítése....
én is félek a sötétben... pedig vannak itthon alszanak de ha tv off akkor úgy betakarózok hogy a takarót leszedni rólam nehéz lenne XD bár én nem tom mitől... sötéttől sztem XD mert akkor parázok ha full sötét van :( :( 18/F
Miért lehet ez? (bezárt ajtó stb)
Tény és való:
Eléggé kocka vagyok ez annyit jelent hogy sokat szoktam filmezni gépen és én ilyen akció/horror kedvenc fajta vagyok. aztán 1 év alatt több ezer ilyen filmet megnéztem XDD bár mielőtt még nem ismertem kb a számítógépet sem, már akkor féltem :(
Egyedül élsz? Persze nem jó egyedül lenni. Próbáld elfoglalni magad valamivel. Beszélj skypeon, vagy írásban valakivel. Vagy beszélj azzal, aki szerinted még rajtad kívül ott van veled, de nem látod. :D
Viccet félretéve. Próbálj meg jó hangulatot előidézni. Tegyél be valami jó zenét rendzd át a szobát. És köszönj a szellemeknek, ne legyél udvariatlan!
Ha félsz, önmagadtól félsz!
Gondolataiddal, félelmeddel megteremted a félelem tárgyát, aztán jön a hallucináció és vizionáló korszak - és máris bebizonyítottad magadnak, hogy van okod félni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!