Van ez a kazetta, ami 48 órán belül megöl mindenkit, aki megnézi, ha jól tudom ez a történetet már feldolgozták két filmben is, de én kíváncsi vagyok az eredetire, mert azt még nem láttam, hol lehet megnézni?
Pár haverral megnéznék a halálos videót, és ha lehet youtube.com-ra is feltölteném, hogy mindenki lássa azt a házimozit. Van nekem egy hiteles forrásom is a sosefeledd és a legendavadászon is olvastam a múltkor, tehát nem én találtam ki ezt az egészet.
bővebben itt: [link]
Kérdező én hiszek az ilyesmiben de én is belátom, hogy a legnagyobb para kutatók igazából a szkeptikusok!
Én is csak rajongok, az ilyesmiért s sajna képes az ember
bele látni valamit valamibe ha szeretné azt!
A szkeptikusok pont ezért nincsenek kitéve ennek, mert arra alapoznak, hogy egyszerűen nem akarnak elhinni addig semmit amíg azt nem tapasztalhatják tudományosan is. Sajna de így működik a világ!
Egyébként az ilyesmit én a jóslókkal tudom össze kötni,
mert ők is csak beléd beszélnek bizonyos dolgokat amit te erősen el is hiszel, s be is teljesíted azt.
Persze ha annyira hiszel az ilyesmiben. Ezt hívja egy kutató pl önbeteljesítő jóslatnak!:)
Kérdező: Te lennél parajelenség kutató? :D Ne nevettesd már ki magadat. Vagy azt gondolod, akik parajelenségek után kutatnak azok minden ostobaságot bevesznek és elhisznek? :D
Igen, valóban nem te találtad ki, de miért hiszel el ilyen hülyeségeket? :D
#11 Az istenért jó lenne már megtanulnod mit jelent a szkeptikusság.
#12 Én parajelenség kutató vagyok, sőt az ufós téma se áll tőlem messze. Nincsen diplomám róla, csak hobbiként űzöm. Nem vagyok hiszékeny ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!