Vesznek az emberek VHS kazettát?
Figyelt kérdés
Van egy rakás mesekazettám. Látom, hogy az apróhirdetéses oldalakra tesznek fel pár száz forint/ darabért. De van értelme hirdetgetni? Én is gondolkodom rajta, hogy pár fillérért felteszem őket.2015. jan. 28. 19:48
1/7 anonim válasza:
Ha úgyis filérekért, akkor már inkább legyen ingyen elvihető.
4/7 anonim válasza:
Én pl könyveket tettem fel, 2 évig semmi, majd valaki elvitte az összeset
5/7 anonim válasza:
legális, gyárilag felvett kazettákról van szó?
(mert csak azokat forgalmazhatod /árulhatod/!) egyébként a saját másolt felvételeid, ha olyan tartalmúak, esetleg szerzői jogdíjba ütközhetnek... akkor többe kerülhet, mint amennyit az egész ér!
(üzletszerű, szerzői jogdíj megsértése miatt, akár 30 000 Ft. szabálysértési bírság is kiróható)
6/7 A kérdező kommentje:
Én is jártam már így, hogy hosszú hónapokig semmi, aztán pont volt valaki, akivel egyezett a keresleti-kínálati igényünk :D
Most jófogáson az ingyenes futár miatt jobban megéri, mint még postázgatni is. Feltettem, lesz ami lesz :)
2015. jan. 30. 08:14
7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként legális, gyári kazikról van szó. Szép állapotúak. Még ezekre is alig van esély, hogy valaki megvegye, nemhogy a homemade... :)
2015. jan. 30. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!