Hogyan lehetne szeretet küldeni az egész világnak? nagy szüksége lenne rá
Akár úgy is lehet szeretetet kifejezni, hogy elmondasz egy imát a világért.
Egyébként én át szoktam ölelni néha az egész emberiséget.
A csoportos meditáció, ima a leghatásosabb.
Van egy imacsoport, akikkel közösen este 9-10-ig imádkozunk az egész emberiségért is.
A világnak nincs szüksége szeretetre, forog az törvényei szerint magától.
Az embereknek szüksége lenne szeretetre, de azt különböző okok miatt nem engedik közel magukhoz.
Márpedig aki(k) nem képes(ek) valami fogadására/elfogadására, azok(nak) hiába is küld(enek) bárki(k) bármit is.
.
Küldeni tehát lehet, de fogadása nem valószinű.
Kissé döbbenten látom hogy a 12-es válaszom 100%-on áll immár egy hete. Már megint egy kicsit csökkent az emberiségbe vetett hitem...
Azt a választ egy ezoterikus bullshit (azaz süketelés, marhaság) generátorból vettem! Azoknak a mondatoknak semmi de semmi értelme, egyszerű hülyeség amit a generátor készített én meg bemásoltam ide!
Komolyan, hogy egyesek feltétel nélkül mindent elhisznek ami számukra szépnek tűnik... sírni tudnék. Kérlek benneteket hogy nőjetek már fel!
Zárnám soraimat két újabb mondattal a bullshit generátorból, attól tartok hogy ez is 100%-ot ért volna el:
Lényünk egy szikrája manifesztálódik az örök bölcsesség csillámló tengerében. Tágítsd ki a tudatodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!