Miért zörögnek körülöttem a tárgyak?
Sziasztok!
Az elmúlt 4-5 évben olykor előfordult, hogy a körülöttem levő tárgyak zörögnek. Pár éve olyan volt,mintha bátyám szobájából akarna átjönni valami a falon keresztül. Később, külföldre utazásom előtti éjjel a ruhásszekrényem egész éjjel ' pakolt", alig tudtam aludni tőle.
Ma vizsgáztam, és a tőlem kb 2 méterre lévő kukából is folyamatosan jöttek a zörejek.
Most a szobámban tanulok, és van egy kartondoboz a sarokban, ami teljesen üres, majd a vizsgaidőszak végén fogom belerakni a jegyzeteket. És ez a doboz is hangokat ad ki.
Mi lehet ez? Nem érzek sem negatív, sem pozitív változást, bár kicsit félek,hogy mi is okozza ezt. Nem az a ropogás, mint amikor hő hatására tágulnak a tárgyak, hanem hosszú percekig folyamatosan "kaparnak" bennük.
Kérlek segítsetek!
amikor ezek történnek milyen idegi állapotban vagy feszült esetleg ízgatott vagy mik járnak a fejedben?
Valószínűleg tényleg arról van szó amit az előttem válaszoló írt és erős képességed van a telekinézisre ami nagyon ritka
Erős képességed van a hallucinációra.
Ha családiházban történik mindez, ajánlatos tartani a lakásban egy macskát.
Sajna,de megtudtam,hogy általános iskolások tesznek fel kérdéseket
ezeken az oldalakon poénból.Jobb,ha ti is tudjátok,akik komoly válaszra kèszültök!
Kedves kerdezo!!! Go a 6-osba!
Nekem a paplan szokott vinnyogni meg a tusolo szokott nyekegni. Szerintem majd a 6-osba tudnak neked segiteni (vagy nem :D) de ha nem akkor a golyo!!! :D :D :D LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!