Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért zörögnek körülöttem a...

Miért zörögnek körülöttem a tárgyak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az elmúlt 4-5 évben olykor előfordult, hogy a körülöttem levő tárgyak zörögnek. Pár éve olyan volt,mintha bátyám szobájából akarna átjönni valami a falon keresztül. Később, külföldre utazásom előtti éjjel a ruhásszekrényem egész éjjel ' pakolt", alig tudtam aludni tőle.

Ma vizsgáztam, és a tőlem kb 2 méterre lévő kukából is folyamatosan jöttek a zörejek.

Most a szobámban tanulok, és van egy kartondoboz a sarokban, ami teljesen üres, majd a vizsgaidőszak végén fogom belerakni a jegyzeteket. És ez a doboz is hangokat ad ki.

Mi lehet ez? Nem érzek sem negatív, sem pozitív változást, bár kicsit félek,hogy mi is okozza ezt. Nem az a ropogás, mint amikor hő hatására tágulnak a tárgyak, hanem hosszú percekig folyamatosan "kaparnak" bennük.

Kérlek segítsetek!

2014. dec. 17. 20:36
 1/9 anonim válasza:
48%
Bolond vagy valószínű.. go orvos.
2014. dec. 17. 20:40
 2/9 A kérdező kommentje:
:) köszi, ezzel magadat minősítetted le. Nem vicces kedvemben írtam ide,és nem vagyok kíváncsi az olyan emberek válaszára, akik azért látogatják ezt a kategóriát, hogy másokat leócsárolhassanak.
2014. dec. 17. 20:42
 3/9 Legoman ***** válasza:
23%
Próbáltad már a telekinézist. Lehet, hogy tehetséged van hozzá. Írtam privátban. :)
2014. dec. 17. 20:47
 4/9 anonim válasza:
23%

amikor ezek történnek milyen idegi állapotban vagy feszült esetleg ízgatott vagy mik járnak a fejedben?

Valószínűleg tényleg arról van szó amit az előttem válaszoló írt és erős képességed van a telekinézisre ami nagyon ritka

2014. dec. 17. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Erős képességed van a hallucinációra.

Ha családiházban történik mindez, ajánlatos tartani a lakásban egy macskát.

2014. dec. 17. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
43%

Sajna,de megtudtam,hogy általános iskolások tesznek fel kérdéseket

ezeken az oldalakon poénból.Jobb,ha ti is tudjátok,akik komoly válaszra kèszültök!

2014. dec. 17. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
Patkány.
2014. dec. 17. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Egérke
2014. dec. 18. 22:00
 9/9 anonim válasza:
0%

Kedves kerdezo!!! Go a 6-osba!

Nekem a paplan szokott vinnyogni meg a tusolo szokott nyekegni. Szerintem majd a 6-osba tudnak neked segiteni (vagy nem :D) de ha nem akkor a golyo!!! :D :D :D LOL

2014. dec. 23. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!