Hogyan kell asztrál utazni?
Nem az ausztrál utazásra vagyok kíváncsi, hanem az asztrál-utazásra. :)
A módszerre lennék kíváncsi, mert próbálgattam már, de nem sikerült rájönnöm, hogy kell.
Oké köszönöm a sok választ. :D
A múltkor szerintem félig sikerült. A lábamat, amint ülök és a körülöttem levő dolgokat láttam a szobában, mintha nyitva lett volna szemem, de fura volt, mert nem is volt éles a kép, vagy nem is tudom, nem bírom leírni, hogy láttam. De csak 1-2 másodpercig, aztán eltűnt.
Lehetett ez az?
Miért ne értenék a meditáláshoz? A múltkor is sikerült és láttam az egész szobát, nem is volt tudomásom a testemről, azt hittem, hogy nyitva van a szemem. Aztán elhomályosult minden és visszatért a testtudatom.
Tudom, hogy megesik, nem tudsz visszatérni a testbe, de akkor se maradsz kint örökre. Valamelyik családtagot hozzád ér, vagy megbök stb. Akkor visszakerülsz.
Képzeld el tájékozódtam a dologról. Nem csak az interneten.
Egyedül meditálok, de nem egyedül élek. A családommal élek. Szerintem, ha már órák óta nem ébredek fel, csak elkezdi valaki furcsálni.
Itt csak annyi a baj, hogy nem ismersz engem, nem tudsz semmit rólam és a kapcsolataimról.
A rokonaimnak, családtagjaimnak csak jobban hiszek, hogy mit csinálok jól, és mit nem, mint egy olyannak, akit nem ismerek.
kérdező sikerrel jártál azóta?
Én egy hónapja gyakorlom, érzések vannak, de még egyértelmű asztrális kivetítés nem volt
Ilyen hülyeségekre ne hallgass amit az előző írt..
Nem kell attól félned, hogy elszállsz és nem találsz vissza, rengeteg beszámoló, oktató videó van ahol megbizonyosodhatsz erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!