Hogyan kell asztrál utazni?
Nem az ausztrál utazásra vagyok kíváncsi, hanem az asztrál-utazásra. :)
A módszerre lennék kíváncsi, mert próbálgattam már, de nem sikerült rájönnöm, hogy kell.
Miért,nem szeretnél Ausztráliába menni?:)
Ne erőltesd,mert akkor nem fog sikerülni.meditálj gyakran,lehetőleg lefekvés előtt,ha ellazult állapotba kerülsz álmodban,akkor meg fog történni.
Meditálással. De nagyon sokáig, és kitartóan kell gyakorolnod minden nap, ez nem fog sikerülni két perc meditálással.
Menete:
Helyezkedj el kényelmesen az ágyadon, a hátad támaszd a falnak. Ha betonból van a fal, tegyél a hátad mögé párnát. Csukd be a szemed, és egész egyszerüen ne gondolj semmire. Persze az elsö észrevételed az lesz, hogy áradnak a gondolatok belöled. Na és ezt a gondolat nélküli állapotot kell elérned minden alkalommal. Ha elég ügyes és rutinos vagy, akkor pár mp is elég lesz arra, hogy ezt elérd. Ebben a gondolat nélküli állapotban léphetsz ki a testedböl, ami automatikusan megtörténik ha eléggé ellazult és felkészült vagy. Ja, és a legfontosabb, hogy nem szabad akarni ezt a célt elérni, egyszerüen csak hagyd hogy megtörténjen.
Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat! :D
A meditálás nem gond. Évek óta meditálgatok. :)
Különböző meditációkat tudok, a koncentrációm is jó, szóval meg tudom azt csinálni, hogy nem gondolok semmire ellazult állapotban, de csak pár percig. :)
Még egy kérdés ide. :)
Sokszor mikor fáradt vagyok és becsukom a szemem, akkor elkezdek egy kicsit szédülni, nem vesztem el az egyensúlyom, de ha egy percig így lennék tuti elesnék. Aztán mikor kinyitom a szemem minden jó.
Köze lehet hozzá?
Dehogyis, fekve kell csinálni mozdulatlanul (vagy 5 percenként mozogva), és nagyon sokáig.
Nem szabad félni vagy izgulni. Még gondolkodni se szabad közbe, csak figyelni és ellazulni.
Olyan mint a csajozás, ha magát a szándékot kiölöd, akkor csak úgy magától sikerül + kell hozzá sok tapasztalat és nyugalom.
Ha jól megy, akkor a közepénél elkezdesz képeket látni, de még ezekkel se szabad foglalkozni.
Szoval csak feküdj és figyelj lazán, gondolkodj úgy mintha aludni akarnál (tehát ne szándékosan) de mindig ellenörizd a tudatosságot, esetleg koncentrálj de akkor a perifériára, ne a szemed közepérre.
Visszaszámolás, tudatos légzés, zuhanó érzés-elképzelés - ezek mind csak mankók, hogy tudj figyelni és ne kalandozz el a saját gondolataidban.
Ha nem figyelsz nem tudsz ellazulni (nem történik semmi), ha elkalandozol akkor elalszol. Ha bármikor ejtesz egy rossz gondolatot akkor megtörik az ellazulás ilyen zaklatott-izgalomérzéssel, és a látott kép is rögtön eltünik.
Ja és mindig nagyon sokáig tart, gyakran tünik reménytelennek ezért adj neki 1 órát is akár (például a képek úgy 15-30 percnél szoktak előjönni)
na kb ennyi nagyvonalakban sok sikert
Ha régóta meditálsz ez nem lehet gond.
Én nem olyan régóta meditálok és nekem is sikerült azt javasolnám,hogy először is ne mozogj 5 percenként mt ahogy valaki mondta itt(nem tudom ezt hol hallotta)ülve is csinálhatod de fekve könnyebb.
Amikor lefekszel és elkezdesz meditálni először 10 percig mantrázd,hogy kilépek a testemből ezzel bevésed a tudatalattidba,hogy mi a szándékod.Ezután meditálj a módszereddel vagy bármilyen módszerrel fél óráig majd ürítsd ki a fejed és csak a légzésedre figyelj 20 perc és jön a bénultság(alvásparalízis)először riasztó de ha egyszer eltudsz benne lazulni és nem foglalkozol vele akkor később ezzel nem lesz gondod onnan már nagyon könnyű lesz projektálni kb magától történik minden és ha nem vagy biztos benne,hogy kiléptél-e már nézz rá a kezedre és olvadni fog mert a tudatod nem tudja fent tartani a képet.Ilyenkor csak akard,hogy legyél valahol(ahol akarsz) és ott is leszel.Ezután minden rajtad múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!