Létezik varázslatos szerelem? Am olyan, hogy egybe van olvadva a lelketek és gondolataitok. És azonnal felismeritek, hogy ' ő' az.
Figyelt kérdés
2014. nov. 4. 16:00
2/15 anonim válasza:
4/15 anonim válasza:
Igen, zenét akartam linkelni, de a magyar fordítással található videót a mobilról nem engedi. Sajnos
5/15 anonim válasza:
Akkor belinkelem neked:
https://www.youtube.com/watch?v=7AWcL2icSgk
Meg egy másikat ami picit más (kedvenc részem: 2:57-tól):
6/15 A kérdező kommentje:
de nem barátság!
2014. nov. 4. 16:45
8/15 anonim válasza:
"a tulajdonos mobilról nem tette el elérhetővé a videót" egyiket sem a kettő közül :( este megnézem gépen.
De köszi :)
Arra gondolsz kérdező, ami már megbénít, de jó értelemben. Sok időbe telne mire pontosan definiálnám, de értem. Szerintem van olyan, de nem mindenkinek van/lesz benne része.
9/15 anonim válasza:
Ja, és van egy olyan jellegzetessége, hogy nem kell keresni. Megtalál. Ha akar.
10/15 anonim válasza:
En lehet, hogy ebben vagyok?!Egyszer nagyon furcsa dolog történt velem.Egy régi szerelem ujra felébredt bennem, de csak távolságban és találkozás nélkül.Csak telefonbeszélgetés volt és néhány napra nagyon furcsán éreztem magamat.Ugy éreztem a szivem darabokra tört és körülöttem melegség volt és lelkemben nagyon nagy boldogságot éreztem.Nehezen tettem tul az eseten magamat, és azóta inkább boldogtalan lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!