Lehetséges, hogy érzem a baleseti helyszíneket?
Mit lehet ilyen kérdésen elpoénkodni?
Ha nem "viszonylag [mihez képest?] gyakranˇ", hanem mindenütt bepánikolsz majd, akkor MINDEN baleseti helyszint érzékelni fogsz, - ráadásul pánikolásod miatt te is részese leszel egynek!
Van ilyen!
Én is meg lettem áldva ezzel. Szinte minden balesetet megérzek a környéken.
Illetve ha valahol valami nagy baleset volt, rossz érzés fog el, és anélkül, hogy ismerném a részleteket, tudom hányan és hogyan haltak meg. Néha bevillan 1-2 kép is.
Tudat alatt félsz a sorompóknál meg néha az úton hogy baleseted lehet és az agyad azzal magyarázza hogy az adott helyszínen biztos történt már baleset, mert "másképp nem lehet".
A 8-as válaszoló csak egy súlyosabb esete ennek, ő már meg is van győződve hogy a képzelgése valóság.
És hogyan ellenőrzöd, hogy van-e valóságalapja a megérzésednek? Komolyan!
A másik meg, hogy a vasúti balesetek igen jelentős hányada szintbeli keresztezésnél történik, forgalmasabb átkelőnél meg napi száz vonat átmegy... ilyen alapon bármelyik átkelőnél érezheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!