Ez megint zúzódás?
Figyelt kérdés
Na az a helyzet hogy 4 hónapja ugyan így nézett ki a kisujjamnál a porc mert belevertem a falba egyet... most meg megint teljesen úgy néz ki. Nem tudom hogy menjek-e megint balesetire, valamilyen szinten viszont nem ártana mert hogyha próbálom mozgatni, olyan mintha kattogna vagy ugrálna a porc.2014. aug. 14. 16:49
1/2 anonim válasza:
Nem repedt meg a csontod?Mert a tesóm is így járt és késöbb derült ki,hogy megrepedt a csontja.Vagy ha kattog a porc akkor porcleválásra gyanakodnék.
2/2 A kérdező kommentje:
Hat nagyon remelem h nem dolgoznom kell :/ eddig meg a balesetire sem tudtam elmenni :/
2014. aug. 15. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!