Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vajon elvan torve a kezem?

Vajon elvan torve a kezem?

Figyelt kérdés
Ma voltam kint focizni es picit estem vagyis inkabb repultem es a konykokomet utotem meg es viszafele huzodott egy picit a kezem. Kb. 1oraja tortent es egy picit faj es nagyon minimalisan amikor viszafele akarom hajtani (hatra) es kicsit megvan degadva. Ez zuzodas nem?

2013. okt. 6. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Törés,repedés is lehet. RTG nélkül nem lehet tudni.
2013. okt. 6. 18:45
 2/4 anonim válasza:
Szerintem nincs eltörve,mert akkor lila lenne.. De azért nézesd meg. Nem vagyunk mi itt orvosok..
2013. okt. 6. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel friss a sérülés nem kell rögtön lilulnia. A lilulás attól van,h sérülnek az erek és vér folyik a szövetek közé. Kisebb erek sérülése esetén lassabb a vérzés,később és kevésbé lilul,mint nagyobb erek esetén. Tehát ez nem jelent semmit.
2013. okt. 6. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha picit fáj, akkor nem hiszem, hogy törés lenne, osztálytársam tesin törte el az egyik alkarcsontját, ő konkrétan üvöltött egy sort, de utána is eléggé fájt neki.
2013. okt. 6. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!