Miert jonnek be ezek a gondolatok? Hogyan tudnam ezeket elhagyni?
Nehez leirni mert soha nem tennem meg meg nincs ra okom.
De ha vmilyen eles eszkoz van a kezembe mindig lepereg az agyamba hogy hogyan hasznalnam hogyan sebesitenem meg vele a masik embert de nem is haragszom ra. MIERT VAN EZ?
Legyszi NE irhatok durva valaszt amitol felni fogok
régebb én is rengetegszer látványosan öngyilkoltam meg magam gondolatban:D semmi gond. sajnos a világ legalább fele depresszióra hajlamos. de ezen viszonylag könnyen változtathatsz. szeresd magad. ajánlom figyelmedbe a Főnix szemináriumot. van mp3 és videó formátumban is. én nem tettem különösebb lépést ez ellen a szokásom ellen csak amúgy próbálgattam a tanultakat a gondolataim más területein és most jöttem rá, hogy ez az évekig tartó szokásom kb 1 hónap alatt eltűnt. kizárólag azzal hogy végig hallgattam és aztán mégegyszer és közben jegyzeteltem végleg megváltozott a gondolkodásmódom.
egyszerűen az van veled, hogy nem kötöd le magad. unatkozol és tengeted a napjaidat. semmit nem csinálsz. és így nincs sikerélményed. nincs motivációd az életre. keress magadnak egy célt (pl. hogy legyen egy méltó célod) és arra gondolj egész nap és annak érdekében dolgozz mindig. és ha véletlenül eszedbe jut megölni magad. mondd hogy: STOP. és gondolj a célodra. hogy mit kell tenned, vagy csak képzeld el. ez pozitív érzéssel fog eltölteni hiszen a célodat te akarod az pedig egy számodra pozitív dolog. a behelyetsítés törvénye szerint egyszerre nem tudsz ezzel a két ellentétes gondolattal lenni így marad az új. koncentrálj rá erősen.
nem akarod te megölni magad:D ahhoz túlságosan is sok dolog köt az élethez:D
Ez teljesen normális, mindenki fejében fordulnak meg ehhez hasonló hülyeségek néha. Ha tudatosan figyelsz rá és keresed, még többet találsz!
Nem kell megijedni ezektől, még jó hogy emberek vagyunk és van bennünk önkontroll...
Ez nem mentális betegség, max tul sok filmet nézel vagy valamit elfojtasz magadban... nem is kell nagy dolgokra gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!