Hogyan lehet sokáig tisztán tartani az aurát?
1:domesztoszal leőntöd a testedet
2:magadra szórsz egy kis mosóport
3:Élvezed azt,hogy tiszta vagy
"Aura-tisztítás
1. Vizualizálj egy ragyogó fényburkot magad körül.
2. Tartsd meg ezt a képet 1 vagy több percig."
A lényegre érdemes figyelni... A NEVEK NEM SZÁMÍTANAK (a nevek mögött mindig hataloméhes emberek, lobbik vannak):
"6. AURATISZTÍTÁS
Az aura megtisztítása nélkülözhetetlen a spirituális higiéniához. A napi auratisztítás megvéd a
pszichikus támadásoktól és a betegségektől. A tiszta aura karizmatikus, és jobb kapcsolatok
kialakítására ösztönöz más emberekkel. Az emberek természetes módon jobban figyelnek az olyan
személyekre, akiknek tiszta az aurája, és sugárzik az energiától, illetve szívességeket is tesznek
nekik. Így tudjuk befolyásolni az embereket, és rávenni őket, hogy úgy tegyenek, ahogy akarjuk.
A negatív gondolatformák, amiket a fekete mágiában használnak, és beteg akarattal generálják őket,
illetve az irigység és a harag mind hozzáragadhat az auránkhoz, és balszerencsét hozhat ránk –
baleseteket, betegségeket, satöbbi... Az aura megtisztítása csak néhány percbe telik naponta, és
nagyon is megéri. Ha valaki beteg és lehangolt, az aurája “koszos”, és sok meditáció kellhet a
megtisztításához. Ami belül van, az megjelenik az ember auráján.
Sok tanítással ellentétben Sátán, avagy Lucifer a “fényhozó”. Mióta a Démonokat felszabadítottuk,
az aurájuk sokkal fényesebb lett. Ezzel együtt az erejük is megnőtt. Néhány régi varázskönyvben
bizonyos Démonok arról a reményükről beszélnek, miszerint visszatérhetnek a fénybe. Azok
közülünk, akik dolgoztak velük, tudják hogy mit jelent ez az állítás. A fény az aurában van. A
léleknek fényre van szüksége az erőhöz. Sátán Atyám egyszer levitált előttem. Mikor ezt tette, az
aurája hihetetlenül fényessé változott.
Ajánlott, hogy naponta kétszer tisztítsd meg az aurádat – egyszer ébredés után, egyszer pedig
elalvás előtt. Az alvás előtti auratisztítás lényeges dolog. Minél több emberrel lépsz kapcsolatba az
adott napon, annál több gondolatforma és energia kapcsolódik rá az asztráltestedre, és ezek bizony
problémákat okoznak. Az emberek asztrálteste minden nap összevegyül egymással. Mint ahogy az
emberek elkapják egymástól a vírusokat, az aura úgy vesz fel energiát."
Csű! Súr
Ilyesmit én is tudok írni legalábbis meg,próbálom. XP
Kedves kérdező! Szerintem az aurát a pozitív gondolkodással, esetleg jó cselekedetekkel kell tisztán tartani mert a spirituális energiákat az emberi érzelmek táplálják például: A harag - A negatív spirituális specifikus energiákat táplálja, ami által egyre inkább negatív hatásai lehetnek a "magán életbe" példaképpen: rossz közérzet, negatív gondolkodás, stresszes életmód, depresszió, féktelen harag stb.
A pozitív gondolkodás pont ennek az ellenkezője ezért, ha auralátó vagy, esetleg valamilyen spirituális képességed van nem árt féken tartani az érzelmeket mert azok, melyek működtetik a spirituális lényed energiáit, esetleg képességeidet, amíg a fizikai testedhez vagy kötve. Én aura tisztítás képpen azt ajánlom, hogy médiálj sokat a testi békéért, rezgésszámod megemeléséért, s az aura tisztán tartásáért.
.
.
.
.
.
Látásmód frissítése folyamatban...
.
.
.
.
(1). Troll találat!
.
.
.
.
.
Na mit szólsz Súr fejlődőképes vagyok ezoterikus szinten? :D pardon komor smiley> :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!