A shaggy szőnyeget könyebb tisztán tartani?
Tisztán tartani kifejezetten lehetetlen (csak akkor lesz tiszta, ha szépen kiviszed kiporolni, mert a hosszú szálak között megül a por, kosz, morzsa, minden apró dolog). Viszont tisztának LÁTSZIK emiatt.
Nekünk elsősorban azért is van, mert benti cicáink vannak, és a sima, rövidszálú szőnyegek iszonyatosan festenek, naponta lehetne őket porszívózni utánuk. A shaggyt elég heti 2x.
Nem tudom mekkorára gondolsz, nekünk olyan 250x150-esünk van (nem tudom pontosan a méretét, de valami ilyesmi), azt már nem nagyon lehet rázogatni :D:D
Valamint olyan 1x1 méteresek is vannak, több belőlük egymás mellett, azokat is nehéz már kirázni a súlyuk miatt. 2 naponta ez nekem nagyon fárasztó lenne, 1-2 havonta szoktam. Hát elég iszonyat, ami kijön belőle :D
De tisztának látszik, az tény. Szóval ha ránézel, még véletlenül sem sejted, hogy mennyi minden bújkál benne :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!