Képesség vagy hallucinálok?
Pár hónapja éjszaka nyitott szemmel feküdtem az ágyon, mire egyik percben erős rossz érzés és enyhe fejfájás tört rám.
Úgy döntöttem, hogy a másik oldalamra fordulok, de amint felemeltem a fejem, kishíján szívrohamot kaptam.
Egy fehér ruhás fekete hajú fiatal lány állt az ágyam mellett. Nem szólt semmit, csak óvatosan kinyújtotta a kezét felém.
Rögtön felpattantam és arrébb húzódtam, de megszólalni nem tudtam. Pár pillanat múlva a jelenség eltűnt.
Nem ez az első eset, kiskorom óta rendszeresen történnek furcsa dolgok velem és a környezetemben élőkkel.
Nemrég egy kb 5 éves kislány jelent meg az ágyam mellett, szétroncsolt véres arccal, és mosolyogva.
Máskor nem öltenek testet, csak hangok formájában adják a tudtomra a jelenlétüket.
Parkettán végigpattogó gyöngyök hangjához hasonló zaj, majd egy női sikoly, utána pedig férfibeszéd, riadt, ismeretlen nyelven beszélő hangok, egymás szavába vágva.
Máskor puffanás szerű zajok a másik szobából, mintha valaki könyveket hajigálna a szőnyegre.
Egyszer este az ablakban a fehér függönynél láttam feltűnni egy sötétszürke, köd szerűen gomolygó gömb alakú valamit. 15 cm-nél nem lehetett nagyobb. Egy darabig bámultam, mert nem bírtam rájönni, mi ez. Egyszer csak észrevett, és elindult felém. Amikor láttam, hogy szó szerint átmegy a tárgyakon, nagyon beparáztam. Arrébb húzódtam az ágyon, és sikítani akartam, de nem jött ki hang a torkomon. Amikor már majdnem odaért hozzám, meggondolta magát, és eltűnt a semmibe.
Lakáson kívül is előfordultak már hasonló esetek.
Egyszer este anyukámmal sétáltunk haza. Épp be akartunk fordulni egy utcába, amikor hirtelen reflexből félrehúztam anyukámat. Ebben a pillanatban egy kb 180 magas árnyékalak rohant el mellettünk. Anyukám nem látta, csak negatív jelenlétet érzett.
Jobbnak láttuk, ha inkább hazamegyünk.
Hazafelé úton sem múlt el a rossz érzés. Árnyékok jelentek meg és tűntek el, egyeseknek egészen emberi alakja volt. Láttam valamit a hídról a folyóba ugrani, ami azonban nem ért földet (vizet), zuhanás közben eltűnt, majd megjelent a híd túloldalán szemben velem.
A dolog azonban nem csak engem érint. Hozzám közelálló személyek is gyakran panaszkodnak hasonlókra.
Anyukám mondta, hogy kevéssel a születésem után rémálmok és látomások gyötörték, lények tűntek fel, majd tűntek el a szobában, ahol aludtam.
(Kizárhatjuk a feltételezést, miszerint anyukámat megviselte a szülés és a baba körülötti teendők, mivel apukám is ugyanerre panaszkodott.)
Lehetséges, hogy tisztánlátó vagy... kb. így hívják az okkult tudományokban az állapotodat.
Mindenesetre érdekes, amiket írsz.
...
Információ:
az egyébként csak mese, hogy ez az egy "valóság" (=érzékelési tartomány) létezik, amit mi általában érzékelünk.
Amit mi érzékelünk, az kb. az érzékelés beavatatlan (=profán) szintje.
Ezekkel az érzékelési képességekkel valószínűleg születni kell és nem feltétlenül taníthatók - mint ahogyan sokan gondolják.
nekem is van ilyen képességem,bár nem ilyen magas szinten..
igen valóban látó vagy,vagy túl sok a negatív energia a lakásban.érdemes lenne levetetni,mert akik korábban éltek a lakásban/házban,valami miatt nem tudnak átjutni a tulvilágra és segítségedet kérik ehhez vagy nem tuom.én erre tudok gondolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!