Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi ez? (többi lent)

Bence7900 kérdése:

Mi ez? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szinte majdnem minden héten volt velem ilyen a múlt hónapban.Én eleve rettegek a sötétben és folyton azt érzem hogy figyelnek, ezért nagyon nehezen tudok elaludni, de amikor már alig pár másodperc választ el attól hogy elaludjak, valami olyasmit éreztem a bőrömön mintha megsimítanák vagy megérintenék egyes éjszakákon egy rövid de hangos morgást hallottam.Aki találkozott már ilyennnel és tudja miért van ez meg az ezotériában is jártas, az kérem segítsen!Azt is szeretném megtudni miért érzem azt hogy folyamatosan figyelnek.

(nem hinném hogy szellemekről lenne szó)

2014. jún. 19. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Természetesen nem szellem! Démonkutya.
2014. jún. 19. 21:01
 2/7 anonim válasza:
csak én voltam ne aggódj
2014. jún. 19. 22:07
 3/7 anonim válasza:
Szerintem semmi bajod nincs csak szimplán éberen alszol. És természetesen nem szellemekről van szó... 14/F
2014. jún. 20. 01:56
 4/7 Aiji válasza:
Régen én is féltem a sötétben meg minden de ma már nem bírok nélküle meglenni.. Egyszerűen kinőttem. Szerintem valamit beképzelhetsz vagy ha mégse keress rá logikus magyarázatot. A simítás talán azért van mert pont úgy mozdulsz hogy a takaró úgy ér hozzá a bőrödhöz a morgás meg lehet egy motor hangja ami éppen érkezik vagy elmegy a környékről :) (14/L)
2014. jún. 21. 01:33
 5/7 anonim válasza:
Csak elképzeled ezeket a dolgokat,meg az is lehet,hogy nem kellene annyi horrort nézni.
2014. jún. 24. 15:57
 6/7 anonim válasza:
Először is, ha az ember sötétben van és fél akkor odaképzel dolgokat amik nincsenek ott, de lehet, hogy még csak nem is léteznek.Az érintés lehet egy nagyon apró szellő, huzat vagy akár csak a takaró lecsúszása és stb..stb...a félelmet úgy győzheted le ennél az esetnél mivel félsz a sötétben este akármilyen nehéz is amikor félsz elalvásnál felkelsz az ágyból és minden olyan helyiséget végigjársz ahol nincsen senki, ja és a tükrökbe kb. egy fél percig nézz bele.
2014. jún. 26. 08:18
 7/7 piriiiiii ***** válasza:

Alvási paralízis?

[link]

2014. júl. 7. 16:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!