Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Meglehetősen bizarr élményekbe...

Borisz72 kérdése:

Meglehetősen bizarr élményekben van részem az utóbbi 2 hónapban. Lett egy új kapcsolatom, egy szerelmem, aki mintha nem evilági lény lenne. A lényeg: néha-az ő akarata ellenére olyan energiainfúziót kapok tőle, hogy szinte rosszul leszek. Mi ez?

Figyelt kérdés
Eddig 4-szer fordult elő, hogy feküdtünk az ágyban nyugalmi állapotban elalvás előtt, és összeért a lábunk, vagy épp a vállunk, a kezünk és teljesen váratlanul azt éreztem, hogy egy kb 10 cm-s sávban rajta keresztül belémlövell egy erős energiafolyam, ami vagy a szivemen keresztül a gyomromban landol, vagy a koponyámon "csattan" szinte. Ilyenkor nem kapok levegőt, a pulzusom az egekbe szökik, és kell negyed óra legalább míg összeszedem magam. A barátom nem érzi, hogy ezt csinálja. Mi ez? Nem tudom eldönteni, hogy jó, vagy rossz érzés, ilyet azelőtt még sosem . Tapasztaltam.

2014. jún. 19. 10:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
aha
2014. jún. 19. 11:50
 2/13 VasalódeszkásGyilkos ***** válasza:
42%

Ajjaj ez már a felismerés.

Készülj fel, hogy hamarosan eljön hozzátok egy gyanús szakadt alak, aki meg fogja menteni az életeteket egy sárkánytámadástól, majd közli, hogy vagy bíztok benne, vagy meghaltok, ezért követnetek kell a csatornán át egy titkos főhadiszállásra ahol elmondja nektek, hogy a barátod a kiválasztott, az Egyetlen, aki meglovagolhatja a sárkányokat, de ehhez éveken keresztül tanulnia kell, úgyhogy most dönthet. Vagy felhasználja a varázserejét és megváltja a világot, vagy sz*rik bele az egészbe és tovább éli az unalmas életét egészen addig, amíg a sárkányok le nem igázzák a Földet.

2014. jún. 19. 18:53
 3/13 anonim válasza:
Itt már mindenki megbolondult?!
2014. jún. 20. 16:21
 4/13 VasalódeszkásGyilkos ***** válasza:
Mi nem tetszik kedves utolsó? xD
2014. jún. 20. 16:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom: elmennék a helyedben dokihoz. Gyanús nekem, hogy valami keringési problémád Van
2014. jún. 24. 14:38
 6/13 VasalódeszkásGyilkos ***** válasza:

:OOO

Vagy lehet, hogy én már megszereztem a kreativitás nevű achievement-et??

2014. jún. 25. 18:34
 7/13 anonim válasza:
A Vasalódeszkás úriember megint tökéletesen válaszolt! :D
2014. jún. 25. 19:54
 8/13 VasalódeszkásGyilkos ***** válasza:
Ahh köszi, de csaj vagyok :D
2014. jún. 25. 20:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem valami más lövellt belőle beléd? :P

Viccet félretéve... ne érj hozzá sokat, nehogy teljesen leszívd az energiáit, nehogy baja legyen szegény srácnak :P

2014. jún. 25. 22:14
 10/13 anonim válasza:
Nem lehet hogy szerelmes vagy? Lehetnek ám a szerelemnek fizikai tünetei is!!! Főleg az általad emlitett területeken... gyomorszáj stb...
2014. jún. 26. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!