Létezhetnek természetfeletti lényeg?
Sokat lehetne filózni róla, de amit te állítasz nem!
Amúgy pedig, mivel a világunk, az univerzum összhangban van, valószínűleg hasonló alakú és tudású lények léteznek, lehet találkoztunk is már velük, de nem érdemes foglalkozni velük, amíg nem tudnak az emberek rendesen összetartani.
Szerintem is-is. A lényeg pedig az hogy találkoztál már angyalokkal? Láttad-e már a Kaszást? Ültél már unikornison? Beszélgettél már vámpírokkal? Rabolt már el Slenderman? Találtál pénzt a szivárvány végében? Megölt-e Rake álmodban?
Válaszolj a kérdéseimre és döntsd el magadban mi létezik és mi nem!
Szia!
Az soha nem fog kiderülni,mivel még senki sem tudta bizonyítani,hogy látott szellemet,találkozott démonnal,eljött hozzá álmában Slenderman,ott ült az ágya szélén Rake,elvitte egy UFO,reggel meg visszahozta....
Úgyhogy ennyi.
Ez egy örök rejtély marad az emberiség számára.
Persze lehetséges,hogy vannak még máshol más lények,de azok nem itt vannak.
De én hiszek a szellemekben,és abban is,hogy most is figyel egy,csak nem félek,mert tudom,hogy nem bánthatnak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!